Rămâi conectat

Ştirea zilei

Alba Iulia, promovată de celebrul vlogger Mircea Bravo: Videoclipul care laudă proiectele finanțate cu fonduri europene va fi filmat în această vară

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Alba Iulia, promovată de celebrul vlogger Mircea Bravo: Videoclipul care laudă proiectele finanțate cu fonduri europene va fi filmat în această vară

Municipiul Alba Iulia anunță finalizarea procedurilor de achiziție a serviciilor de realizare a unei campanii media inovatoare cu un vlogger popular în România în cadrul proiectului cu finanțare nerambursabilă.

ceaEste vorba despre „reGovery and Resilience through cOhesion frameWork“ – acronim GROW. Potrivit reprezentanților Primăriei Alba Iulia, vlogger-ul care va fi implicat în proiect este Mircea Bravo, deținând o audiență importantă atât în rândul publicului național, cât și în comunitățile din afara țării, fiind reprezentativ pentru categoria de public țintă pe care proiectul GROW dorește să o atingă.

Video-ul va fi realizat de către Mircea Bravo la Alba Iulia, în vara acestui an, în cadrul unui eveniment local, pentru a promova proiectele finanțate de Uniunea Europeană prin politica de coeziune și implementate la nivel local, în baza unui scenariu stabilit împreună cu Municipiul Alba Iulia.

Videoul va fi promovat de către vlogger pe rețelele sale de social media (Youtube, Facebook, Tik Tok, Instagram) pentru a asigura o vizibilitate națională a proiectului și atingerea obiectivelor propuse.

Proiectul GROW a început la data de 1 octombrie 2022 și are o durată de 12 luni, fiind implementat de către Municipiul Alba Iulia în parteneriat cu Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării (UEFISCDI) din cadrul Ministerului Educației Naționale. Acest program își propune să crească gradul de informare și conștientizare privind beneficiile și rezultatele proiectelor implementate prin fonduri europene, la nivel regional, în toate țările Uniunii Europene.

În cadrul proiectului, una dintre activitățile importante pentru atingerea obiectivelor specifice asumate este realizarea unei campanii media de impact. Această activitate va fi implementată prin achiziția de servicii de publicitate oferite de un vlogger recunoscut la nivel național, cunoscut pentru un mod simplu de a comunica și de a ajunge la publicul larg, indiferent de etnie, identitate de gen, vârstă etc. Criteriile de selecție țin cont și de dimensionarea publicului atins la nivel național în România, dar și de ratele mari de audiență în alte țări europene cu comunități românești semnificative, contribuind astfel la vizibilitatea internațională a proiectului.

Realizarea acestei activități duce la creșterea gradului de conștientizare a proiectelor implementate de Municipiul Alba Iulia și finanțate de UE prin politica de coeziune la nivel național, evidențiind impactul finanțării nerambursabile asupra dezvoltării locale a orașului și, de asemenea, asupra vieții cetățenilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea