Alba Iulia, printre exemplele pozitive date de ministrul Fondurilor Europene pentru modernizarea rețelelor de apă și canalizare

Mai multe orașe din Transilvania, printre care și Alba Iulia, au fost date ca exemplu de către Marcel Boloș, ministrul fondurilor europene,  care a sfătuit primarii să apeleze la sumele disponibile la nivelul Europei pentru modernizarea rețelelor de apă și canalizare.

„Cea mai bună carte de vizită a unui primar sunt rezultatele sale. Ne uităm astăzi admirativ la Alba Iulia, la Oradea, Sibiu, Cluj-Napoca, Timișoara și alte orașe, dar trebuie să știm că acolo se vorbea cu 10 ani în urmă despre modernizarea rețelelor de apă și canal, lucru care abia acum se întâmplă în zonele care nu au profitat de fondurile disponibile din cauze politice sau de management public defectuos.

ELIT

România are acum șansa unică, prin cele 79,9 miliarde de euro disponibile, să recupereze decalajele dintre regiuni. Fondurile europene reprezintă cea mai sigură cale de dezvoltare a comunităților, iar rolul meu este să vă fac să credeți în această sursă de finanțare”, a declarat Boloș.

Viceprim-ministrul Raluca Turcan și Marcel Boloș au vizitat principalele puncte de interes din Caraș Severin, prezentând oportunitățile de finanțare prin fonduri europene disponibile în actualul exercițiu financiar și cele din 2021-2027. Turcan a menționat că fondurile europene reprezintă principalul motor de dezvoltare a economiei, lucru deja confirmat în din ce în ce mai multe administrații locale din țară.

Sursa: zcj.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Ics 3 septembrie 2020 at 15:19

Buna gluma.

Comentariile sunt oprite