Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

ALBA IULIA: Neînțelegeri între șoferi finalizate cu o bătaie între pasagerii din două autoturisme, în cartierul Pâclișa

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Alba Iulia cercetează împrejurările în care s-a produs un conflict între mai mulţi bărbați, anunțat prin 112, noaptea trecută, în jurul orei 1.00, în cartierul Pâclişa de la ieșire din municipiului Alba Iulia.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de poliţie şi jandarmerie care au intervenit pentru aplanarea conflictului iar din primele cercetări efectuate a rezultat că scandalul s-a produs între 6 bărbați, aflaţi în două autoturisme, din cauza unor neînţelegeri în trafic, în timp ce ambele autoturisme se deplasau în direcţia Alba Iulia – Pâclişa.

Ajunşi pe un teren viran din apropierea străzii Carpenului, între cele două grupuri a avut loc o confruntare în timpul căreia s-au ameninţat iar I.N., de 50 de ani, din Alba Iulia a avariat un autoturism şi l-a agresat pe un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Alba Iulia, acesta suferind o leziune în zona dorsală. Victima a primit îngrijiri medicale însă nu a rămas internată în spital”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

În cauză cercetările sunt continuate, sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi ameninţare precum şi pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a comis fapta urmând ca în funcţie de rezultate să fie făcută încadrarea juridică finală.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea