Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Alba Iulia: Minor suspect de furt dintr-un autoturism, cercetat de polițiști

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii biroului de investigaţii criminale, cu sprijinul poliţiştilor de ordine publică, au reuşit identificarea unui minor de 16 ani, din Alba Iulia, care este principalul suspect de comiterea unui furt dintr-un autoturism parcat pe raza municipiului, faptă comisă în data de 22 noiembrie 2012.

Din cercetări a rezultat că minorul, pe timp de noapte, a sustras din portbagajul unui autoturism parcat pe strada Vasile Alecsandri, o trusă cu scule, un flex şi două maşini de găurit, prejudiciul estimat de persoana păgubită fiind în valoare de 1.000 de lei.

Cu ocazia cercetărilor, poliţiştii au reuşit să recupereze o parte din bunurile sustrase. Faţă de suspect cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii 2024 | Plata pensiilor pentru luna mai devansată. Pensiile se plătesc înainte de Paște

Unirea Ziarul

Publicat

în

Pensii 2024 | Plata pensiilor pentru luna mai devansată. Pensiile se plătesc înainte de Paște Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, anunță faptul că pensiile vor fi plătite înaintea sărbătorilor pascale. În acest sens, Casa Națională de Pensii urmează să vireze, până pe 30 aprilie, fondurile către Poșta Română și către băncile comerciale. De asemenea, Guvernul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea