Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO UPDATE: Incendiu la un magazin alimentar pe str. Ferdinand din Alba Iulia

Bogdan Presecan

Publicat

în

Administratorul societăţii a suferit arsuri minore la nivelul mâinilor şi al nasului

În această dimineaţă, cu puţin timp înainte de ora 6.00 pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Alba au început intervenţia la un incendiu izbucnit la un imobil, magazin alimentar situat pe str. Ferdinand din Alba Iulia.

UPDATE: Pompierii au terminat intervenţia după aproape patru ore. Au reuşit să intervină la timp şi astfel focul nu s-a extins şi la alte imobile din jur, construcţiile pe această stradă fiind lipite unele de celelalte. Incendiul s-a produs din cauza unui reşou electric lăsat nesupravegheat în spaţiul din spatele magazinului alimentar, amenajat pe post de birou în care se aflau şi documente ale firmei. Produsele alimentare din magazin au fost în mică măsură deteriorate. Acoperişul imobilului a fost distrus. Clădirea în care funcţiona magazinul alimentar se află chiar vizavi de Şcoala Generală Avram Iancu.

În incendiu au ars aproximativ 150 mp de acoperiş din lemn cu învelitoare din ţiglă, documente ale firmei şi aparatură birotică, toate în valoare de circa 30 000 lei. Au intervenit 25 de pompieri militari cu 3 autospeciale de lucru cu apă şi spumă, în cooperare cu 5 angajaţi ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Alba Iulia pentru stingerea incendiului şi protejarea construcţiilor care se aflau  în imediata apropiere. În încercarea de a interveni pentru limitarea urmărilor incendiului, administratorul societăţii a suferit arsuri minore la nivelul mâinilor şi al nasului, fiind transportat de echipajul SMURD la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. (B.P.)

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | Firmă din Alba, amendată cu 10.000 de lei pentru că transporta bușteni prin albia unui pârâu de munte, din Gorj

Ziarul Unirea

Publicat

în

Firmă din Alba, amendată cu 10.000 de lei pentru că transporta bușteni prin albia unui pârâu de munte, din Gorj O firmă din județul Alba a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 10.000 lei, de către jandarmii din cadrul Postului de Jandarmi Montan Runcu, deoarece un lucrător din cadrul firmei a fost depistat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea