Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

ALBA IULIA: Agresiuni între două doamne care, se pare, împărțeau același bărbat

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Duminică, 28 decembrie, a fost nevoie de intervenția jandarmilor pentru a aplana un conflict între două femei. Din primele informaţii, cele două şi-au disputat acelaşi bărbat, iar una dintre ele s-a ales cu o plagă la nivelul capului.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 19.00, într-un imobil situat pe strada Arieşului din municipiul Alba Iulia şi a fost semnalat prin apel la 112.

La faţa locului s-a deplasat de urgenţă un echipaj de jandarmerie şi, în apartamentul indicat, a depistat trei persoane –  un bărbat şi două femei – una dintre femei prezentând o plagă la nivelul capului. Imediat a fost solicitată prezenţa unui echipaj de la ambulanţă şi, după ce echipajul medical i-a acordat îngrijiri rănitei, jandarmii au trecut la verificarea împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul. A rezultat astfel că bărbatul locuieşte cu chirie în acel apartament şi duminică după amiază a fost vizitat de concubina sa. Au consumat împreună băuturi alcoolice, iar după un timp acestora li s-a alăturat încă o chiriaşă din acelaşi apartament. După un timp, cei doi colegi de apartament s-au retras în bucătărie, fiind surprinşi de concubina bărbatului în timp ce fumau din aceeaşi ţigară. Între cele două femei a izbucnit un conflict spontan în urma căruia chiriaşa a fost lovită cu o cană de porţelan în cap.

Presupusa agresoare a fost identificată ca fiind Margareta M. ( 50 de ani ), domiciliată în Alba Iulia şi, existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea de către aceasta a infracţiunii de lovire şi alte violenţe, echipajul de jandarmerie  a întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate.  Cercetările vor fi continuate de Poliţia Municipiului Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Taxele și impozitele locale 2025, la Alba Iulia, indexate cu 10,4%, fără consultare publică. Creștere de aproape 25% în 2 ani

Unirea Ziarul

Publicat

în

Taxele și impozitele locale 2025, la Alba Iulia, indexate cu 10,4%, fără consultare publică. Creștere de aproape 25% în 2 ani Pe orindea de zi a ședinței ordinare a consiliului local Alba Iulia din data de 29 aprilie 2024 se află proiectul de hotărâre privind indexarea cu 10,4% a taxelor și impozitelor locale pe anul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea