Rămâi conectat

Actualitate

ALBA IULIA: A ajuns la spital după ce s-a urcat în mașina unui șofer care a consumat alcool

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În noaptea de 26 decembrie 2013, în jurul orei 0.30, Poliţia municipiului Alba Iulia a fost sesizata că la Secţia Primiri Urgențe s-a prezentat o persoană care a declarat că a fost victima unui accident rutier produs pe raza municipiului.

Partea vătămată, un bărbat de 30 de ani, din comuna Vinţu de Jos a explicat că evenimentul a avut loc pe DJ 107 A, la intersecţia cu strada Garoafelor din localitatea Pâclişa, el având calitatea de pasager într-un autoturism al cărui număr de înmatriculare nu-l reţine.

Din primele cercetări efectuate a reieşit că șoferul autoturismului, Petru I. M. de 24 ani, domiciliat în Alba Iulia, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, iar la efectuarea unui viraj spre stânga a pierdut controlul direcţiei, astfel că mașina a ieșit în afara părţii carosabile şi s-a oprit în malul pârâului din apropierea drumului. Având în vedere că victima a fost de acord să nu meargă la spital pentru primirea de îngrijiri medicale, conducătorul auto nu a mai anunțat unitatea de poliţie competenta despre producerea accidentului rutier.

În urma consultului medical pasagerul a fost diagnosticat cu vătămări corporale care nu i-au pus viaţa în pericol şi nu au determinat internarea sa în spital.

Potrivit polițiștilor, conducătorul auto Petru I. M. a fost testat cu aparatul etilotest marca Drager, care a indicat o valoarea de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infractiunilor de „vătămare corporală din culpă” faptă pedepsită de art. 184 alin. 1 şi 3 din Codul Penal, „părăsirea locului accidentului în urma căruia au rezultat vătămări corporale”, faptă pedepsită de art. 89, alin 1 din OUG195/2002 şi „conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având în sânge o îmbibaţie alcoolica peste limita legală”, faptă pedepsită de art. 87 alin. 1 din OUG 195/2002.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea