Rămâi conectat

Actualitate

Alba Iulia: 7 persoane pe lista de repartizare a locuințelor sociale pentru chiriașii evacuați

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pentru a veni în sprijinul chiriaşilor evacuaţi sau care urmează a fi evacuaţi din locuinţele retrocedate foştilor proprietari, în municipiul Alba Iulia s-a constituit fondul de locuinţe destinat închirierii, respectiv 25 de locuinţe sociale situate în amplasamentul str. Marcus Aurelius nr. 51, bl. A3.

La Primăria municipiului Alba Iulia au fost înregistrate 8 cereri de locuinţă socială, însoţite de actele justificative necesare. În vederea soluţionării cererilor persoanelor îndreptăţite privind repartizarea unei locuinţe, s-a constituit comisia de analiză a solicitărilor care au fost punctate conform criteriilor aprobate prin HCL nr. 100/2012.

Urmare a verificării dosarelor, a departajării acestora în funcţie de punctajul realizat de fiecare solicitant şi a verificărilor efectuate în teren, s-a întocmit lista de priorităţi pentru anul 2013 în vederea repartizării locuinţelor sociale destinate chiriaşilor evacuaţi sau care urmează a lî evacuaţi din locuinţele retrocedate foştilor proprietari.

Pe lista se află 7 persoane, respectiv: Rusan Simonel (19 puncte); Oprean Virgiliu – Șteau Alina Elena (19 puncte); Cocârlă Gabriela Monica (19 puncte); Ciurar Cornel (19 puncte); Luca Viorica (17 puncte) și Bogdan Viorica (15 puncte).

Comisia socială propune Consiliului local ca domnului Oprean Virgiliu şi fiicei acestuia – doamna Şteau Alina Elena, care se regăseşte pe poziţia 6 în lista de priorităţi pentru repartizarea locuinţelor sociale, să li se repartizeze o singură locuinţă deoarece la efectuarea anchetei sociale aceasta a fost găsită la adresa din str. Bucureşti, nr. 30. unde locuiesc tatăl și cei doi fraţi. Întrucât numita Ciurar Ofelia, care a depus cerere în 7 iunie 2012, nu a dorit să precizeze adresa la care locuieşte în vederea efectuării anchetei sociale, comisia a respins solicitarea acesteia privind atribuirea unei locuinţe. Familia Costea Ioan și Ileana, care în prezent sunt internaţi într-un cămin de persoane vârstnice, au declarat că renunţă la repartizarea unei locuinţe”, au explicat reprezentanții SPAS Alba Iulia.

Proiectul de hotărâre privind aprobarea listei de priorităţi pentru anul 2013, în vederea repartizării locuinţelor sociale destinate chiriaşilor evacuaţi sau care urmează a fi evacuaţi din locuinţele retrocedate foştilor proprietari se află pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Alba Iulia, ce va avea loc marți, 26 martie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar Centrul Militar Judeţean Alba, prin Biroul Informare Recrutare, desfășoară activități de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ postliceal. Citește și: FOTO: Povestea Mariei Cioruță, o femeie din Alba, mama a 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea