Rămâi conectat

Actualitate

Alba Iulia: 12 persoane conduse la Poliție pentru identificare, după o razie în cluburi și baruri

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Poliţiştii din Alba Iulia au organizat, sâmbătă, pe raza municipiului, o acţiune ce a avut drept scop menţinerea climatului de siguranţă publică, prevenirea şi combaterea infracţiunilor prevenirea evenimentelor rutiere şi combaterea abaterilor comise de participanţii la traficul rutier.

La acţiune au participat 38 de poliţişti care au fost sprijiniţi de 14 jandarmi şi care au controlat un număr de 15 localuri publice şi 16 societăţi asigurate cu pază proprie. 12 persoane au fost conduse la sediul Poliţiei municipiului Alba Iulia pentru identificare.

Poliţiştii au aplicat 37 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 6.450 lei, din care 21 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 13 la Legea 61/1991 privind odinea publică şi 3 la Legea 333 din 2003 privind paza obiectivelor.

În cadrul acţiunii, a fot identificat A.M., de 38 de ani, din Alba Iulia care este suspect de comiterea, în noaptea de 01/02.03.2013, a furtului unui număr de 7 ţevi metalice, în valoare de 300 de lei, din incinta unei centrale termice dezafectate, situată pe strada Arieşului din Alba Iulia.

Prejudiciul a fost recuperat şi restituit păgubitului iar faţă de suspect cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate

Bogdan Ilea

Publicat

în

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate Prin intermediul unui ordin semnat de președintele CNAS și publicat în Monitorul Oficial, s-a introdus o nouă regulă referitoare la prelungirea valabilității adeverinței înlocuitoare a Cardului Național de Asigurări de Sănătate până la momentul emiterii cardului duplicat. Citește și: Cardul de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea