Rămâi conectat

Ştirea zilei

Alba Fest 2019. Noi mesaje video ale artiștilor care vin să cânte la Alba Iulia de zilele orașului. Ce ne transmit Sore, Karmen, Ruby și Tequila

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După Dorian Popa și Golden Gang, Sore, Karmen, Ruby și Tequila s-au filmat în timp ce își invită fanii la Alba Fest 2019, cel mai așteptat Festival al anului din Alba Iulia, clipurile lor fiind postate pe internet.

„Bună, sunt Sore și abia aștept să ne vedem sâmbătă, pe 8 iunie, în Piața Cetății, la Alba Fest. Anul trecut a fost unul dintre cele mai tari concerte ale mele la voi în oraș! Abia aștept să repetăm experiența. Să fiți pregătiți să cântați, să vă distrați, o să vă filmăm, să vă pun pe Instagram!”

„Hello, sunt Karmen și în 7 iunie, ghici ce? Te invit la Alba Fest! O să fie super tare, ne vedem acolo!”

„Sunt Tequila, ne vedem pe 7 iunie în Piața Cetății, în Alba Iulia, la Alba Fest!”

„Bună, sunt Ruby și pe 8 iunie vă dau întâlnire în Piața Cetății, în Alba Iulia, să cântăm și să dansăm împreună la cel mai mare eveniment al anului, Alba Fest 2019. Pregătește-te că vin!”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea