Alba Fest 2018: B.U.G. Mafia, Inna, Andra, Smiley, Carla’s Dreams, Paraziții, Antonia vor urca pe scena festivalului

Ediția din 2018 Alba Fest se va desfășura în perioada 8-10 iunie în inima Transilvaniei, la Alba Iulia, și va reuni mai mulți artiști din topurile muzicale de la noi din țară. B.U.G. Mafia, Inna, Andra, Smiley, Carla’s Dreams, Paraziții, Antonia sunt cap de afiș anul acesta.

Dacă nu ți-ai făcut încă planuri pentru începutul verii, Alba Iulia este destinația perfectă pentru câteva zile de distracție garantată. Cel mai așteptat eveniment al anului la Alba Iulia face istorie într-o nouă ediție. Artiștii cu hit-uri devenite peste noapte „number one” la toate radiourile și în toate topurile, cei mai văzuți și apreciați la toate emisiunile TV din România, vin din nou în Transilvania, la Alba Fest – The very Best of The Best.

Alba Fest, singurul eveniment în care orașul are mai puțini locuitori decât spectatori: 50 000 de oameni, în trei zile de show total.

Cei care vor alege să petreacă în perioada 8-10 iunie în ”Cealaltă Capitală” vor avea parte de zile memorabile cu super concertele pregătite la ceas de seară.Vor urca pe scena din Cetatea Alba Carolina B.U.G. Mafia, INNA, Andra, Smiley, Carla’s Dreams, Paraziții, Atonia, Alina Eremia, 3SE, Vanotek, Sore, Alex Velea, Jo, Whats’Up, Fly Project, Nicoleta Nucă, Guess Who, Freestay, Irina Rimes, Feli, Mira și Lidia Buble. 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

HH 23 mai 2018 at 22:34

NU SE FACE MAI NIMIC PENTRU CENTENAR DAR PRIMARIA ARUNCA CU BANII PE TOATE CIURUCURILE, PROMOVEAZA NON VALORILE, SEMI-MANELISTII !!!
CASA CAMIL VELICAN, PRIMUL PRIMAR ROMAN ESTE IN ACEEASI STARE DEPLORABILA, ABEA DACA MAI ESTE TIMP PENTRU O SPOIALA PANA LA 1 DECEMBRIE !

HH 24 mai 2018 at 8:19

DE CE PROMOVAȚI DOAR NULITĂȚI, DANDU-LE ȘI ZECI DE MII DE EURO ?! PENTRU CENTENAR CERSITI PE LA BUCURESTI….!

Cantecaciu 24 mai 2018 at 10:45

Antonia? Stie si canta?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...