Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Alba Fest 2018: B.U.G. Mafia, Inna, Andra, Smiley, Carla’s Dreams, Paraziții, Antonia vor urca pe scena festivalului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ediția din 2018 Alba Fest se va desfășura în perioada 8-10 iunie în inima Transilvaniei, la Alba Iulia, și va reuni mai mulți artiști din topurile muzicale de la noi din țară. B.U.G. Mafia, Inna, Andra, Smiley, Carla’s Dreams, Paraziții, Antonia sunt cap de afiș anul acesta.

Dacă nu ți-ai făcut încă planuri pentru începutul verii, Alba Iulia este destinația perfectă pentru câteva zile de distracție garantată. Cel mai așteptat eveniment al anului la Alba Iulia face istorie într-o nouă ediție. Artiștii cu hit-uri devenite peste noapte „number one” la toate radiourile și în toate topurile, cei mai văzuți și apreciați la toate emisiunile TV din România, vin din nou în Transilvania, la Alba Fest – The very Best of The Best.

Alba Fest, singurul eveniment în care orașul are mai puțini locuitori decât spectatori: 50 000 de oameni, în trei zile de show total.

Cei care vor alege să petreacă în perioada 8-10 iunie în ”Cealaltă Capitală” vor avea parte de zile memorabile cu super concertele pregătite la ceas de seară.Vor urca pe scena din Cetatea Alba Carolina B.U.G. Mafia, INNA, Andra, Smiley, Carla’s Dreams, Paraziții, Atonia, Alina Eremia, 3SE, Vanotek, Sore, Alex Velea, Jo, Whats’Up, Fly Project, Nicoleta Nucă, Guess Who, Freestay, Irina Rimes, Feli, Mira și Lidia Buble. 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea