Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Alba: 630 de copii au fost înscrişi în clasa pregătitoare şi clasa I

Alexandra Mates

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Înscrierile pentru clasa pregătitoare şi clasa I au început în această săptămână. Peste 20% din copiii recenzaţi în grădiniţe au fost deja înscrişi în ciclul primar.

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba, 630 de copii au fost înscrişi până la această oră, pentru a urma cursurile clasei pregătitoare sau ale casei întâi, şi asta la doar o zi de la începerea primei etape de înscriere. În total, vor trebui înscrişi aproximativ 3100 de copii din judeţul nostru.

Părinţii mai au timp până pe data de 22 aprilie să aleagă o şcoală unde să îşi înscrie copilul. Micuţii care după această primă etapă nu vo fi cuprinşi în nicio unitate de învăţământ vor intra în etapa a doua care se va desfăşura în perioada 8 – 17 mai a.c.

 

Foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Detalii noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic: Ce urmează pentru marele actor după operație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Detalii noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic: Ce urmează pentru marele actor după operație Florin Piersic a suferit o operație complicată la Spitalul Foișor din București. În cadrul procedurii chirurgicale dificile, medicii i-au implantat actorului o proteză temporară dotată cu o pompă de antibiotic, destinată să sterilizeze zona afectată. Evoluția postoperatorie a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea