Rămâi conectat

Ştirea zilei

Ajutoare de urgenţă acordate de Consiliul Local Cugir pentru intervenţii medicale

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Consiliul Local Cugir va lua în discuţie într-o apropiată reuniune acordarea de urgenţă a unor ajutoare pentru două familii ale căror copii au nevoie de intervenţii medicale în clinici de specialitate din ţară şi străinătate.
Primul caz face referire la o fetiţă de 5 ani care necesită intervenţie chirurgicală – malformaţie congenitală la coloana vertebrală, într-o clinică din Ungaria, iar cheltuielile pentru operaţie se ridică la 1.000 euro.
Cea de-a doua situaţie se adresează unei familii care are un fiu de 15 ani ce prezintă handicap grav cu asistent personal şi care va trebui să fie internat într-o clinică de chirurgie din Bucureşti. Cheltuielile pentru operaţie costă în acest caz 10 milioane (lei vechi). În urma anchetelor sociale efectuate de lucrători ai Serviciului Public de Asistenţă Socială Cugir s-a dovedit că în ambele situaţii familiile copiilor se confruntă cu dificultăţi financiare. Veniturile lunare atât în primul cât şi în cel de-al doilea caz depăşesc cu puţin suma de 500 lei/membru de familie. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Pensii 2024 | Aproape 59 la sută dintre pensionarii din Alba primesc mai puțin de 2.400 de lei/lună, brut, iar cea mai mare pensie este de 50.359 de lei/lună!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Pensii 2024 | Aproape 59 la sută dintre pensionarii din județul Alba primesc mai puțin de 2.400 de lei/lună, brut, iar cea mai mare pensie este de 50.359 de lei/lună! Pensia medie a pensionarilor speciali, 16.333 de lei/lună, mai mare de 7 ori decât media pensiei bazată pe contributivitate, 2393 de lei/lună Delegația Fondului Monetar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea