Rămâi conectat

Politică Administrație

AJPIS Alba: Aproape 3.000 de persoane beneficiază de servicii sociale subvenționate de stat, acordate de asociații și fundații

Ziarul Unirea

Publicat

în

sigla AJPISÎn primele 4 luni ale anului 2014, de serviciile sociale furnizate de către asociațiile și fundațiile din județul Alba au beneficiat 2791 de persoane. Serviciile prestate și, deopotrivă, gradul de satisfacție a beneficiarilor față de acestea sunt permanent verificate de către Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Alba, care, totodată, urmărește și modul de utilizare a sumelor acordate cu titlu de subvenție din partea statului.

Potrivit convențiilor încheiate pentru anul în curs, Organizația ”Caritas” Alba Iulia a primit, în perioada ianuarie-aprilie 2014, 780.804 lei, sumă utilizată în acordarea serviciilor sociale unui număr de 2074 persoane. Asociației ”Caritas Metropolitan Greco Catolic” Blaj i-a fost achitată suma totală de 102.000 lei pentru serviciile sociale de care beneficiază 264 persoane, iar pentru serviciile acordate unui număr de 150 de persoane, Asociației ”AS 2001” Alba Iulia i-a revenit suma de 54.600 lei.

Nu în ultimul rând, în conformitate cu prevederile convenției încheiate între Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice și Asociația ”Filantropia Ortodoxă” Alba Iulia, pentru serviciile sociale de care beneficiază 303 persoane a fost acordată, în primele luni ale acestui an, o subvenție în valoare totală de 102.695 lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

USR Mirăslău: Tünde-Renata Giurgiu, o viziune de succes pentru Primăria Mirăslău!

Unirea Ziarul

Publicat

în

USR Mirăslău: Tünde-Renata Giurgiu, o viziune de succes pentru Primăria Mirăslău! USR Mirăslău are plăcerea de a anunța candidatura, pentru funcția de primar al comunei Mirăslău, a președintei filialei USR, Tünde-Renata Giurgiu. Aleasă cu o majoritate covârșitoare de voturi, în cadrul Adunării Generale a filialei, Renata este candidatul ideal, având o viziune clară și inovatoare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea