Ziarul Unirea

Aiudul va beneficia de 16 autobuze electrice și un sistem de tip ”bike sharing”, dotat cu 50 biciclete. Proiect de 40 de milioane de lei

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Printr-o postare publicată în mediul online, Iulia Adriana Oana Badea, primarul municipiului Aiud, a dorit să împartă o listă de succese a orașului cu locuitorii săi.

,,Am găsit Aiudul cu un transport public nemodernizat, poluant și departe de regulile care optimizează transportul public urban.

ELIT

Am câștigat peste 40.482.594,38 lei prin proiectul “Transport public ecologic in municipiul Aiud”. Contractul de finanțare a fost semnat în octombrie 2019.

Vom achiziționa 16 autobuze electrice. Acestea vor dispune de 16 stații de încărcare la un depou nou construit prin proiect. Încă 4 stații de încărcare autobuze pe traseu, dar și alte 2 stații de încărcare pentru automobile electrice vor fi amplasate în municipiu.

Aiudul va beneficia de piste pentru biciclete și un sistem de tip ”bike sharing”, dotat cu 50 biciclete.
Proiectul va permite un transport public auto modern și nepoluant care încurajează mobilitatea alternativă.

Da soluții – Nu discuții! Asta așteaptă oamenii de la cei aleși. A face diferența dintre SOLUȚII deja adoptate și DISCUȚII despre cum ar fi dacă s-ar mai povesti ceva vreme, e la îndemâna oricui. Adoptarea soluțiilor este pe umerii celor responsabili.”

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Albaiulian 25 iulie 2020 at 19:06

În smart City ul capitala de județ pe când schimbate raciurile din 2000??? De rasul lumii

Comentariile sunt oprite