Rămâi conectat

Actualitate

Aiudul va beneficia de 16 autobuze electrice și un sistem de tip ”bike sharing”, dotat cu 50 biciclete. Proiect de 40 de milioane de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Printr-o postare publicată în mediul online, Iulia Adriana Oana Badea, primarul municipiului Aiud, a dorit să împartă o listă de succese a orașului cu locuitorii săi.

,,Am găsit Aiudul cu un transport public nemodernizat, poluant și departe de regulile care optimizează transportul public urban.

Am câștigat peste 40.482.594,38 lei prin proiectul “Transport public ecologic in municipiul Aiud”. Contractul de finanțare a fost semnat în octombrie 2019.

Vom achiziționa 16 autobuze electrice. Acestea vor dispune de 16 stații de încărcare la un depou nou construit prin proiect. Încă 4 stații de încărcare autobuze pe traseu, dar și alte 2 stații de încărcare pentru automobile electrice vor fi amplasate în municipiu.

Aiudul va beneficia de piste pentru biciclete și un sistem de tip ”bike sharing”, dotat cu 50 biciclete.
Proiectul va permite un transport public auto modern și nepoluant care încurajează mobilitatea alternativă.

Da soluții – Nu discuții! Asta așteaptă oamenii de la cei aleși. A face diferența dintre SOLUȚII deja adoptate și DISCUȚII despre cum ar fi dacă s-ar mai povesti ceva vreme, e la îndemâna oricui. Adoptarea soluțiilor este pe umerii celor responsabili.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar Centrul Militar Judeţean Alba, prin Biroul Informare Recrutare, desfășoară activități de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ postliceal. Citește și: FOTO: Povestea Mariei Cioruță, o femeie din Alba, mama a 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea