Rămâi conectat

Ştirea zilei

Aiudeanul Benny Adegbuyi, mesaj după victoria impresionantă cu Badr Hari: „Mă înclin în fața voastră și mă bucur că tricolorul românesc a fost învingător”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Aiudeanul Benny Adegbuyi, mesaj după victoria impresionantă cu Badr Hari: „Mă înclin în fața voastră și mă bucur că tricolorul românesc a fost învingător”

Aiudeanul Benny Adegbuyi a oferit prima reacție, în urma unei victorii incredibile împotriva lui Badr Hari, main event-ul galei Glory 76, organizat în Olanda, la Rotterdam. Sportivul a dedicat cea mai importantă reușită a carierei sale României și se declară onorat că a reprezentat tricolorul.

Luptătorul de 35 de ani l-a făcut KO în repriza a treia pe Badr Hari, unul dintre cei mai mari kickboxeri din istorie. Marocanul, favorit net înainte de start, s-a văzut trimis la podea de o lovitură puternică, încasată din plin în față, după care a sângerat.

Adegbuyi i-a spart nasul, Hari a fost numărat, iar arbitrul a ridicat brațul sportivului român pentru o victorie impresionantă, care îi va propulsa finalul de carieră, din toate punctele de vedere.
Benny Adegbuyi, mesaj de unitate pentru toți românii: „Mă bucur că tricolorul românesc a fost învingător”

La o oră după ce lupta a luat sfârșit, Benny a transmis un mesaj tuturor românilor, prin intermediul ProSport, în care își exprimă atașamentul față de România și declară că nu regretă nicio clipă efortul uriaș din ultimele luni.

„Ce noapte! E un moment la care am visat încă de acum 10 ani, când am urcat pentru prima dată în ring. Au fost mii de ore de antrenament, accidentări, sacrificii. Lucruri care nu sunt în lumina reflectoarelor. Plec imediat spre hotel, apoi abia aștept să ajung acasă să îmi strâng băiatul și soția în brațe după atâtea săptămâni fără ei. Mă înclin în fața voastră și mă bucur că tricolorul românesc a fost învingător”, a declarat Benny Adegbuyi pentru ProSport.
Pentru Benny Adegbuyi se preconizează o luptă cu Rico Verhoeven

La finalul luptei, Benny Adegbuyi a fost întrebat despre următorul pas, o posibilă luptă cu olandezul Rico Verhoeven, însă românul nu a dorit să iasă din euforia victoriei cu Badr Hari.

„Te lupți cu Rico Verhoeven? Ești gata să iei centura?”, l-a întrebat reporterul Glory pe românul Benny Adegbuyi la interviul ce a urmat luptei uluitoare.

„Dacă voi lupta cu Rico? Hey, man! Nu acum, nu mă întreba asta acum. Lăsați-mă să mă bucur și eu de victorie și apoi vom avea timp să vedem. Rico are de luptat întâi cu Jamal și apoi e suficient timp”, a fost răspunsul românului.

Apoi, în dialog a intervenit unul dintre oamenii din staff-ul lui Benny Adegbuyi, care i-a asigurat pe fanii luptătorului român: „Da, fiți siguri că va lupta cu Rico. Va ajunge acolo. Dar toate la timpul lor. Pentru asta ne pregătim, să atacăm la un moment dat centura de campion! Avem o relație de prietenie foarte strânsă cu ei. Rico l-a sunat cu 10 minute înainte de meci și i-a spus să îl câștige. Când va merita, va fi în ring cu Rico”.

Sursa: prosport.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea