Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Aiudeanca Bianca Chiorean a cucerit „Premiul de Popularitate” la Concursul Naţional „Tinereţe pe portativ”

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Weekend-ul trecut, 26-27 octombrie, în municipiul Cluj-Napoca a avut loc Concursul Naţional de muzică uşoară „Tinereţe pe portativ”, pentru elevi şi absolvenţi ai şcolilor de arte din România, ediţia a VII-a 2013.  La competiţie au participat un număr de 14 concurenţi din mai multe judeţe ale ţării, printre aceştia numărându-se şi aiudeanca Bianca Chiorean. Au fost acordate  4 premii – locurile  I, II, III şi un Premiu de Popularitate. Tânără şi la început de drum, cursantă la clasa de canto muzică – uşoară la Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba, Bianca Chiorean a cucerit publicul şi s-a întors acasă cu premiul de popularitate.

Concurenţi din judeţele Mureş, Bihor, Satu Mare, Cluj şi Alba au urcat pe scena sălii de spectacole a Şcolii Populare de Artă „Tudor Jarda” din Cluj-Napoca, acolo unde s-a desfăşurat concursul.  Piesele cu care Bianca a reuşit să impresioneze publicul au fost „Prin ochii tăi pot visa”, din repertoriul Paulei Seling şi „Ain’t no other man”-Cristina Aguilera.

Bianca Chiorean are 16 ani şi este elevă în clasa a X-a la Colegiul Naţional „Titu Maiorescu” din Aiud. De doi ani de zile,  ea urmează şi cursurile clasei de canto-muzică uşoară a Centrului de Cultură „Augustin Bena” din Alba Iulia, unde este urmărită şi îndrumată îndeaproape de către doamna profesoară Marinela Popa.

„Bianca se află la început de drum, dar e foarte talentată. Muzica înseamnă totul pentru ea. Pe lângă participarea la diferite evenimente locale, Bianca a mai participat anul acesta la concursul Vocile Cetăţii şi  a obţinut o menţiune la Concursul Naţional de muzică uşoară „Alba-Star” – ediţia 2013, desfăşurat la Alba Iulia. A studiat şi chitara la Centrul Cultural din Aiud”, ne-a declarat profesoara ei, Marinela Popa.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea