Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Aiud Maraton 2020: Au început înscrierile pentru cea de-a 5-a ediție a competiției, care se va desfășura în luna aprilie

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024
Aiud Maraton 2020: Au început înscrierile pentru cea de-a 5-a ediție a competiției, care se va desfășura în luna aprilie

Au început înscrierile pentru cea de-a cincea ediție a Aiud Maraton, care va avea loc anul acesta sâmbătă, 4 aprilie. Înscrierile pentru oricare dintre cele doua categorii de probe Semimaraton (22,5 km) și Maraton (45 km) – se fac pe site-ul oficial (www.aiudmaraton.ro) în secțiunea Înscrieri.

Taxa de participare este de 50 RON, indiferent de cursa la care alegeti sa participate, aceasta fiind sub forma de donatie pentru Invictus România, asociația pe care o susținem în acest an.

„Mesajul acestei ediții este „Dacă vrei, poți. Nimic nu e imposibil! Participă și tu!”, fiind un îndemn de participare pentru toți cei care iubesc alergarea,natura și care, în același timp, își doresc să aducă o contribuție în societate prin gesturile și inițiativele pe care doresc să le susțină.

De asemenea, acest mesaj are o puternică legătură emoțională cu cauza pe care o susținem, aceea a proiectului Invictus România și a militarilor români răniți în teatrele de operații, care ne demonstrează, în fiecare zi, că nimic nu te poate doborâ și că oricât ar fi de greu, trebuie să te ridici și să lupți în continuare.

Și ediția din acest an susține militarii răniți în teatrele de operații care participă la Invictus Games, toate fondurile strânse din taxa de înscriere fiind donate către Invictus România, proiect care sprijină militarii români răniți în teatrele de operații și îi ajută să ajungă la Jocurile Paralimpice Invictus, dedicate tuturor militarilor răniți.

Primii 300 de participant cu inscriere confirmată vor primi și tricoul official al evenimentului, ce va fi una dintre surprizele acestei ediții, fiind inspirat de spiritul Invictus, al luptătorului de neînfrânt.

Nu ratați o zi împreună cu cei mai veseli alergători și organizatori, în Aiud, un oraș încântător din inima României, cu alergare pe cele mai spectaculoase trasee de semimaraton și maraton. Veți alerga pe dealuri, prin pădure, și pentru că avem grijă de voi, nu vom alerga deloc pe asfalt!” se arată în comunicatul trimis de organizatori.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MÂINE: Noaptea Muzeelor la Aiud. Expoziții, recital de muzică și vânătoare de comori la Muzeul de Științele Naturii Aiud: Programul Evenimentelor

Bogdan Ilea

Publicat

în

MÂINE: Noaptea Muzeelor la Aiud. Expoziții, recital de muzică și vânătoare de comori la Muzeul de Științele Naturii Aiud: Programul Evenimentelor Muzeul de Științele Naturii din Aiud organizează de Noaptea Muzeelor mai multe activități pentru toate categoriile de persoane. Vânătoare de comori, expoziții sau recital de muzică sunt doar câteva dintre evenimentele din program. Citește […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea