Rămâi conectat

Curier Județean

„Aiud 2014 – Noroiul nostru cel de toate zilele”. Fotografia câştigătoare a concursului online, menit să „tragă de mânecă” administraţia locală

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

01 Fotografia premiata AiudSătul de zilele în care aiudenii au fost nevoiţi să înoate prin noroaiele aduse de ninsori, ploi şi lucrările de extindere şi modernizare a reţelelor de apă şi canal în municipiul Aiud, un tânăr a iniţiat un concurs menit să „tragă de mânecă” administraţia locală. Joi, în cafeneaua „Sich-Cafe” din centrul municipiului Aiud, a avut loc festivitatea de premiere a acestui prim concurs lansat în mediul virtual pe una dintre cele mai frecventate reţele de socializare.

Iniţiat de aiudeanul Răzvan Dumitru, în data de 17 februarie 2014, unul dintre membrii grupului „Aiudeni pentru Aiud”, concursul a constat în postarea unor fotografii sub sloganul „Aiud 2014 – Noroiul nostru cel de toate zilele” şi s-a dorit a fi unul „fulger”, fapt pentru care termenul limită de postare a fotografiilor a fost stabilit pentru data de 21 februarie 2014.

Jurizarea s-a făcut de cei care frecventează reţeaua de socializare şi grupul constituit, fotografia cu cele mai multe like-uri primite fiind cea declarată câştigătoare, premiul constând în suma de 200 de lei, bani care vor fi donaţi pentru ajutorarea lui Samuel Crişan, copilul care suferă de o boală necruţătoare şi căruia îi sunt necesari 500.000 de euro pentru operaţia care l-ar face sănătos.

Cosmin Georgiu, câştigătorul concursului, a cărui fotografie a întrunit 163 de like-uri şi a intrat în posesia sumei de 200 de lei, sumă asigurată de către consilierii locali ai PDL Aiud, a declarat cu ocazia intrării în posesia premiului: „Mă bucur că am câştigat. De fapt Sami a mai câştigat încă 200 de lei. Voi merge la bancă, voi depune banii în contul lui Sami şi voi posta chitanţa pe reţeaua de socializare pentru ca toată lumea să ştie unde s-au dus aceşti bani”.

Dorel LAZĂR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea