Ai sărbă(u)torit în exces Paștele? Iată câteva remedii lichide care te vor ”pune pe picioare”
Dacă ai ”scăpat hățurile” la masa de Paște și ai pierdut numărul paharelor de alcool consumate, cu siguranță vrei să scapi de senzația „extraordinară” de a doua zi dimineaţă. Avem pentru tine o veste bună: există remedii potrivite pentru a scăpa de mahmureală:
Hidratarea este soluţia cea mai bună pentru a pune din nou ”rotiţele” în funcțiune. Deşi prima opţiune este apa simplă, mai sunt şi alte băuturi bune care să îţi ia durerea de cap şi senzaţia de greaţă pe care o resimţi după beţie.
*Bea un ceai
Este un remediu bun pentru deshidratarea pe care o resimte organismul. Ceaiul verde ar trebui să îţi fie partener de masă în dimineaţa de după petrecere pentru că e bogat în antioxidanţi şi dacă îi adaugi şi puţin ghimbir va rezolva şi durerile de stomac.
*Zeama de murături
Este un remediu despre care ai mai auzit şi pe care multă lume îl pune în aplicare. Pentru că este sărată zeamă de murături te va face să consumi şi mai multă apă, iar asta va ajuta rehidratarea. Dar nu acesta este, se pare, secretul. Zeama de murături este bogată în antioxidanţi naturali, săruri şi minerale de care ai nevoie pentru că le-ai pierdut cu o seară în urmă prin consumul de alcool.
*Apa de cocos
Sună extravagant, dar nu trebuie să fii într-o ţară tropicală ca să o bei. Se găseşte acum şi în magazinele de la noi. Este mai bună decât apă simplă, spun cunoscătorii, şi conţine mai mult potasiu decât bananele, ceea ce te va ajuta să îţi revii rapid din mahmureală.
*Suc de roşii
Cu o seară înainte l-ai consumat într-un cocktail Bloody Mary, dimineaţă îl poţi bea simplu, fără alcool, pentru că reduce inflamaţiile şi aduce o porţie bună de nutrienţi. Inflamaţiile sunt răspunsul organismului pentru şocurile la care l-ai supus în timpul petrecerii.
*Suc de portocale
Sucul proaspăt de portocale va contribui la creşterea cantităţii de zahăr din sânge şi va ameliora simptomele neplăcute. Dacă simţi că stomacul tău nu face faţă însă, mai bine renunţi la fructele cu acid şi îţi îndrepţi atenţia către mere, care sunt ceva mai prietenoase din acest punct de vedere.
Sursa: foodstory.ro
Secțiune Știri sub articolul principal
Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI
Știri recente din categoria Opinii - Comentarii
Cum urăm ”Crăciun fericit” în toate limbile europene: Cel mai des folosit mesaj de sărbători pentru cei dragi
Cum urăm ”Crăciun fericit” în toate limbile europene: Cel mai des folosit mesaj de sărbători pentru cei dragi Doar o singură zi ne mai desparte de sărbătoarea Crăciunului, iar mulți dintre cei care vor sărbători nu sunt întotdeauna aproape de cei dragi. Centrul InfoCons a făcut o listă cu urarea „Crăciun fericit” scrisă în toate […]
Secțiune Articole Similare
-
Opinii - Comentariiacum 2 zile
MESAJE de CRACIUN 2024. URARI şi FELICITARI de Sărbători pe care le puteţi trimite celor dragi
-
Opinii - Comentariiacum 2 zile
Povestea sau legenda lui Moș Crăciun
-
Ştirea zileiacum o zi
Renii lui Moș Crăciun. Povestea renilor. Care sunt numele lor și cum îi ajută aceștia pe Moșul
-
Opinii - Comentariiacum o zi
MESAJE SMS de CRĂCIUN 2024 în limba ENGLEZĂ. Idei de URĂRI şi Felicitări în română şi engleză !
-
Curier Județeanacum 3 zile
Mesaje de Crăciun 2024 în limba italiană, traduse în limba română. Cântece tradiționale de Crăciun în limba italiana
-
Curier Județeanacum 3 zile
Obiceiuri, tradiții și superstiții de Ignat – Ziua sacrificării porcului de Crăciun