Ai sărbă(u)torit în exces Paștele? Iată câteva remedii lichide care te vor ”pune pe picioare”

mahmurealaDacă ai ”scăpat hățurile” la masa de Paște și ai pierdut numărul paharelor de alcool consumate, cu siguranță vrei să scapi de senzația „extraordinară” de a doua zi dimineaţă. Avem pentru tine o veste bună: există remedii potrivite pentru a scăpa de mahmureală:

Hidratarea este soluţia cea mai bună pentru a pune din nou ”rotiţele” în funcțiune. Deşi prima opţiune este apa simplă, mai sunt şi alte băuturi bune care să îţi ia durerea de cap şi senzaţia de greaţă pe care o resimţi după beţie.

ELIT

*Bea un ceai

Este un remediu bun pentru deshidratarea pe care o resimte organismul. Ceaiul verde ar trebui să îţi fie partener de masă în dimineaţa de după petrecere pentru că e bogat în antioxidanţi şi dacă îi adaugi şi puţin ghimbir va rezolva şi durerile de stomac.

*Zeama de murături

Este un remediu despre care ai mai auzit şi pe care multă lume îl pune în aplicare. Pentru că este sărată zeamă de murături te va face să consumi şi mai multă apă, iar asta va ajuta rehidratarea. Dar nu acesta este, se pare, secretul. Zeama de murături este bogată în antioxidanţi naturali, săruri şi minerale de care ai nevoie pentru că le-ai pierdut cu o seară în urmă prin consumul de alcool.

*Apa de cocos

Sună extravagant, dar nu trebuie să fii într-o ţară tropicală ca să o bei. Se găseşte acum şi în magazinele de la noi. Este mai bună decât apă simplă, spun cunoscătorii, şi conţine mai mult potasiu decât bananele, ceea ce te va ajuta să îţi revii rapid din mahmureală.

*Suc de roşii

Cu o seară înainte l-ai consumat într-un cocktail Bloody Mary, dimineaţă îl poţi bea simplu, fără alcool, pentru că reduce inflamaţiile şi aduce o porţie bună de nutrienţi. Inflamaţiile sunt răspunsul organismului pentru şocurile la care l-ai supus în timpul petrecerii.

*Suc de portocale

Sucul proaspăt de portocale va contribui la creşterea cantităţii de zahăr din sânge şi va ameliora simptomele neplăcute. Dacă simţi că stomacul tău nu face faţă însă, mai bine renunţi la fructele cu acid şi îţi îndrepţi atenţia către mere, care sunt ceva mai prietenoase din acest punct de vedere.

Sursa: foodstory.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...