Rămâi conectat

Curier Județean

”Afaceri” de sezon taxate de polițiștii din Alba – Pomi de Crăciun tăiați ilegal, confiscați la Bistra și Abrud

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cu ocazia unui control efectuat în teren, vineri, 11 decembrie, poliţiştii din Bistra, împreună cu lucrători ai Ocolului Valea Arieşului,  au găsit abandonaţi, în locul numit “Turlese”, 11 pomi de Crăciun, tăiaţi ilegal.

Pomii au fost preluaţi de reprezentaţii ocolului silvic, pentru a fi valorificaţi, iar poliţiştii continuă cercetările, în vederea identificării persoanelor care i-au tăiat ilegal.

Tot vineri, poliţiştii rutieri din Abrud au depistat o autoutilitară, condusă pe DN 74 A, de un bărbat de 42 de ani, din Alba Iulia, ce transporta 12 pomi de Crăciun, pentru care şoferul nu a putut prezenta documente legale de provenienţă şi transport.

Cei 12 pomi de Crăciun au fost confiscaţi, iar şoferul autoutilitarei a fost sancţionat contravenţional, în conformitate cu prevederile art.19 din Legea 171/2010, privind stabilirea şi sancționarea contravenţiilor silvice. (Z.U.)

Foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea