Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Aenție la țepele prin telefon! O femeie din Blaj a fost înșelată cu 6.000 de lei

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ieri după-amiază, Poliţia Municipiului Blaj a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie în vârstă de 60 de ani, din municipiul Blaj, a fost victima unei infracţiuni de înşelăciune, comisă prin intermediul telefonului fix.

Potrivit IPJ Alba, “din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că în perioada 16-19.12.2013, victima a fost contactată telefonic, în repetate rânduri, de către un bărbat care s-a recomandat ca fiind directorul unei cunoscute companii, furnizoare de servicii de telefonie care i-a comunicat faptul că a fost desemnată clint fidel, motiv pentru care compania o recompensează cu o sumă mare de bani, condiţionând intrarea în posesia banilor de plătirea unei taxe de comision, în valoare de 6.000 de lei.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Escrocul a convins-o pe femeie să depună suma de bani, în 3 tranşe, la 3 unităţi bancare diferite.

Ulterior victima a încercat să ia legătura cu apelantul însă acesta nu i-a mai răspuns, moment în care şi-a dat seama că a fost victima unei infracțiuni de înşelăciune.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea identificării şi tragerii la răspundere penală a autorului.”

Poliția Alba vă recomandă să fiţi sceptici atunci când sunteţi anunţaţi din senin prin telefon că aţi câştigat bunuri şi sume importante de bani. Manifestaţi prudenţă atunci când un străin vă cere să-i daţi telefonic date cu caracter personal (nume, adresă, număr de cont) şi cu atât mai mult când vă cere să plătiţi diverse favoruri pentru a intra în posesia aşa – zisului premiu.

Adresaţi-vă de urgenţă celei mai apropiate unităţi de poliţie sau verificaţi amănunţit datele la firmele unde se presupune ca sunteţi câştigător înainte de a spori contul escrocilor cu sume importante de bani.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO: Lumina Sfântă a ajuns la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Când va fi distribuită

Bogdan Ilea

Publicat

în

VIDEO: Lumina Sfântă a ajuns la Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Când va fi distribuită Sâmbătă seară, Lumina Sfântă a ajuns de la Ierusalim la Catedrala Încoronării din Alba Iulia, după ce a fost preluată de pe aeroportul din Sibiu de către o delegație a Arhiepiscopiei Ortodoxe din Alba Iulia. În noaptea de 4 spre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea