Rămâi conectat

Sport

Adrian Bicheși, după umilința Unirii Alba Iulia în Valea Domanului: „Nici eu nu am găsit formula câștigătoare, nici băieții nu s-au exprimat așa cum și-ar fi dorit”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Unirea Alba Iulia a pierdut trena liderului Seriei a 4-a din eșalonul terț, după umilința înregistrată în Valea Domanului, 1-4 (0-3) cu CSM Școlar Reșița, o altă echipă aflat sub presiune, după ce rezultatele au fost departe de pretențiile unei candidate la promovare. „Alb-negrii” au suferit prima înfrângere stagională, una care lasă urme în Cetatea Marii Uniri, în condițiile în care gruparea albaiuliană este abia pe poziția a 7-a a ierarhiei, la 9 puncte distanță de liderul Șoimii Lipova!

Primul eșec stagional tulbură mult apele în curtea echipei conduse de Adrian Bicheși, ce nu a putut duce ritmul celor două fronturi. Unirea Alba Iulia a strălucit în cupă, cu FCSB dar a capotat în campionat (a contat enorm și deplasarea în ziua jocului!) și, în aceste zile n-ar fi excluse anumite sancțiuni din partea conducătorilor

*Bicheși: “Nu am găsit formula potrivită”

Mai avem mult de muncă până să ajungem în fruntea clasamentului și pot spune că noi nu am găsit formula ideală de a învinge la Reșița, mai ales după partida bună făcută cu FCSB, la meciul din Cupa României. Știam că ne așteaptă un meci greu la Reșița, dar sincer nu mă așteptam să nu ne refacem chiar deloc pentru acest meci. Obiectivul era promovarea pănă acum, iar acum suntem în situația de a da o luptă foarte grea de dat pentru a fi în primele două-trei echipe. Acum Lipova merge ceas, iar noi ne încurcăm, distanța este foarte mare și nu avem un bilanț pozitiv la  această oră! Meciul cu Reșița, ne așteptam să fie greu, iar după 20 de minute, am resimțit oboseala din meciul de Cupă. Nici eu nu am găsit formula câștigătoare, am încercat câteva schimbări pentru a avea echipa proaspătă, nici băieții nu s-au exprimat așa cum și-ar fi dorit”, a menționat Adrian Bicheși, după jocul cu „rosso-nerii” din Banat.Comparativ cu partida de la Zlatn,a principalul unirist l-a lăsat în afara primului unsprezece pe Cl. Marcu (ce a intrat la pauză în locul lui Giurgiu), titularizându-l pe F. Morar în flancul drept, R. Ivan fiind mutat în partea opusă.

“Am întâlnit una dintre cele mai bune echipe din serie, cu jucători de calitate. Scorul este pe deplin meritat, putea fi și mai mare, dar nu trebuie să-l mâniem pe Dumnezeu. Cu o floare nu se face primăvară, ne așteaptă un meci la Cugir, nu ne uităm la clasament, iar Reșița joacă toate meciurile la victorie. Diferența a fost făcută de atitudinea jucătorilor și de faptul că am știut să le blocăm jocul!”, a precizat Octavian Benga.

Sursa declarații și foto: Ștefan MORARU, Caon.ro

[nggallery id=6209]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea