Rămâi conectat

Curier Județean

Adolescent din Alba Iulia reținut de polițiști, pentru tâlhărie – A agresat un bărbat și i-a sustras 20 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Alba Iulia l-au reţinut pe un minor de 17 ani, care este bănuit de comiterea unei tâlhării. Azi, 29 mai, va fi prezentat în faţa magistraţilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

În noaptea de 27/28.05.2017, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către un bărbat de 32 de ani, din Alba Iulia, cu privire la faptul că, în aceeaşi noapte, a fost agresat de către un tânăr care i-ar fi sustras suma de 20 de lei.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, la scurt timp de la sesizarea faptei, a fost identificat şi reţinut un minor în vârstă de 17 ani, din Alba Iulia, bănuit de comiterea ei.

Se pare că, anterior comiterii faptei, minorul s-a împrietenit cu victima şi au consumat împreună băuturi alcoolice, iar în urma unor discuţii în contradictoriu, între cei doi a avut loc o agresiune, împrejurare în care minorul a deposedat victima de suma de 20 de lei.

Faţă de minor a fost luată măsura reţinerii, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie, iar în cursul zilei de azi, 29 mai, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea