Rămâi conectat

Ştirea zilei

Admitere la Şcoala de Poliţie din Câmpina: REZULTATELE candidaților din Alba, înainte de contestații. 9 dintre cei 20 care au susținut ultima probă, au fost declarați ADMIȘI

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

9 candidați din Alba au fost declarați admiși la Şcoala de Poliţie „Vasile Lascăr” din Câmpina. Rezultatele înainte de contestații, au fost publicate sâmbătă seara, după corectarea lucrărilor la proba scrisă.

La examenul care a început luni, 4 septembrie, s-au înscris să participe 26 de candidați din Alba, însă doar 20 au trecut de probele eliminatorii (vizita medicală și verificarea aptitudinilor fizice).

Rezultatele acestora după proba scrisă (înainte de contestații) sunt următoarele:

  1. Briciu Andra Maria – 88 de puncte – admis
  2. Costea Marius Florin – 83 – admis
  3. Briciu Cristian Marian – 82 – admis
  4. Rusan Florin Ioan – 81 – admis
  5. Zbuchea Alexandra Cristina – 79 – admis
  6. Goga Florin Dacian – 79 – admis
  7. Sabău Sebastian Teodor – 78 – admis
  8. Stoenescu Alexandru Ciprian – 73 – admis
  9. Feurdean Marius Florin – 68 – admis

–––––––––
10. Manciulea Răzvan Andrei – 65 – neadmis
11. Sabău Sorin Valentin – 64 – neadmis
12. Pojar Vasile – 60 – neadmis
13. Ancău Ionuț Robert – 59 – neadmis
14. Selagea Valentin Marin – 57 – neadmis
15. Bogdan Bianca Valentina – 56 – neadmis
16. Cioara Adrian – 55 – neadmis
17. Craiu Ovidiu Florin – 51 – neadmis
18. Dobrica Vlad Alexandru – 49 – neadmis
19. Sima Andrei Liviu – 45 – neadmis
20. Petruța Ioan – 44 – neadmis

”Contestaţiile se pot formula numai în nume propriu, pentru proba de verificare a cunoştinţelor sau pentru eventuale erori de înscriere pe listele de clasificare a candidaţilor în ordinea descrescătoare a punctajelor obţinute.

Candidaţii pot contesta numai rezultatele obţinute la lucrarea proprie sau locul ocupat eronat pe lista celor declaraţi „respins”, contrar rezultatelor obţinute în urma susţinerii probei de concurs.

Contestaţiile se formulează prin completarea unei cereri care se depune la secretariatul Comisiei de concurs. Cererea cuprinde: numele şi prenumele candidatului, codul legitimaţiei, unitatea de recrutare, ce anume se contestă (rezultatul testului scris, înscrierea eronată sau clasificarea greşită), data, ora depunerii contestaţiei şi semnătura.

Contestaţiile se depun în nume personal, în termen de 24 de ore de la afişarea rezultatelor la proba de verificare a cunoştinţelor (afişarea listelor cu rezultatele obţinute de candidaţi s-a realizat în
ziua de 09.09.2017, ora 21.00).

Termenele de depunere şi soluţionare a contestaţiilor sunt stabilite în graficul desfăşurării concursului de admitere.

Tabelul conţinând rezultatele finale în urma soluţionării contestaţiilor se afişează, după încheierea activităţii, prin grija preşedintelui şi a secretarului Comisiei de concurs, la sediul unităţii de învăţământ.

Rezultatele contestațiilor și hotărârile adoptate sunt definitive”, a anunțat conducerea școlii.

În acest an, locurile pentru admiterea la Şcoala de Poliţie „Vasile Lascăr” din Câmpina au fost dublate, fiind disponibile un număr de 1.000. Potrivit conducerii școlii, 2.383 de persoane s-au înscris pentru examenul de admitere din septembrie 2017, concurența fiind de 2,15 candidați pe un loc.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea