Rămâi conectat

Actualitate

ADMITERE în Poliție 2018: 230 de tineri s-au înscris, până acum, în Alba. Campania ”Și tu poți deveni polițist” continuă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Înscrierea candidaţilor pentru concursul de admitere la una din şcolile de agenţi de poliţie, ce va avea loc în luna ianuarie 2018, continuă. Până acum, la IPJ Alba s-au prezentat 230 de tineri care au depus cereri de participare.

În perioada 13 – 21 ianuarie 2018, instituţiile de învăţământ postliceal ale M.A.I. vor organiza concurs de admitere pentru o nouă promoție de elevi. Durata studiilor, de această dată, este de 1 an.

Având în vedere că până pe data de 5 decembrie a.c., mai sunt 9 zile de înscrieri, toți cei interesați pot depune dosarele de concurs la sediul inspectoratelor de poliție județene sau la Poliția Capitalei, în funcție de reședința sau domiciliul fiecăruia.

De la începutul perioadei de înscriere, 230 de tineri au depus cereri la sediul I.P.J. Alba, în vederea participării la concursul de admitere pe unul dintre locurile şcolilor de agenţi de poliţie.

Menţionăm că instituţiile de formare iniţială specializate ale Poliţiei Române, oferă tinerilor următoarele facilităţi şi avantaje:
– Învăţământ gratuit la standarde europene
– Asistenţă medicală gratuită
– Cazare şi masă gratuite
– Săli de clase şi laboratoare modern
– Baze sportive moderne
–  Echipament gratuit
–  Poligon de tragere
– Mediu competiţional
– Parteneriate cu instituţii de învăţământ similare din Europa

Informaţii suplimentare privind condițiile pe care trebuie să le îndepliniți și actele care sunt necesare la înscriere se pot obţine la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba – Serviciul Resurse Umane, la telefon nr. 0258/806161 int. 20112, sau pe site-ul I.P.J. Alba – https://ab.politiaromana.ro/, Secțiunea carieră, Admitere instituții învățământ.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea