Rămâi conectat

Politică Administrație

Administratorul unei firme de transport și un student, candidații MP la Cut și Șugag. ”Doi tineri care nu au mai făcut politică”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Președintele Mișcării Populare Alba, Clement Negruț, a prezentat, vineri, în cadrul unei conferințe de presă, alți doi candidați pentru alegerile locale, el subliniind că sunt doi tineri care nu au mai făcut politică. Este vorba despre Toma Sorin Flaviu, administratorul unei firme de transport, care candidează la Primăria Cut și Deoancă Dumitru, student și absolvent de Inginerie și Mecanică, candidat la Primăria Șugag.

MP01

Toma Sorin Flaviu are 34 de ani, este absolvent al Colegiului ”Lucian Blaga”, și al Facultății de Drept, Universitatea Aisteda din Alba Iulia.

”Am ales MP că e un partid nou, tânăr, care crede în tineri și-i susține. Vreau să cred că noi vom face ceea ce alții doar au promis. În Cut multe de făcut și alături de o echipă tânără putem face foarte multe – de la accesare de fonduri europene, asfaltări de străzi, renovare cămin cultural, locuri de joacă pentru copii”, a spus Toma.

Deoancă Dumitru a absolvit Colegiul Național ”Lucian Blaga” Sebeș, Facultatea de Inginerie și Mecanică de la Sibiu, iar actualmente e student la Facultatea de Silvicultură de la Cluj-Napoca.

”Am ales MP deoarece e un partid nou, care lansează tinerii. În comuna noastră tinerii nu sunt luați în considerare. Aș dori să schimb acest lucru. Ținând cont de așezarea și poziția geografică, principalele domenii de activitate sunt turismul și creșterea animalelor, domenii pe care nu se prea pune accent. Aș dori să schimb acest lucru”, a spus  Deoancă.

Citește și Traian Băsescu, invitat în 10 aprilie la Alba Iulia la evenimentul de lansare a candidaților Mișcării Populare Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea