Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Acțiunile polițiștilor IPJ Alba la Aiud, Blaj, Sebeș, Alba Iulia, s-au lăsat cu amenzi de aproape 30.000 de lei în doar o zi

Bogdan Presecan

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Acțiunile polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Aiud și Secției 3 Poliție Rurală Aiud, pentru combaterea încălcării normelor legale în vigoare

În data de 06.09.2012, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Aiud și Secției 3 Poliție Rurală Aiud, au organizat o acțiune ce au avut drept scop menținerea ordinii şi liniştii publice, fluidizării traficului rutier și combaterea  încălcării normelor legale în vigoare.

La această acțiune polițiștii au aplicat un număr de 77 sancţiuni contravenţionale, din care 58 la Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 16 la Legea nr. 61 din 1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice, republicată, 2 sancțiuni la Legea 12 din 1990, privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite și o sancțiune contravențională la Hotararea de Guvern nr. 661 din 12 iulie 2001, privind procedura de eliberare a certificatului de producator.

Valoarea totală a sancțiunilor aplicate în cadrul acestei acțiuni a fost de 8.970 lei, fiind reținut și un certificat de înmatriculare.

Totodată polițiștii au mai constat și 8 infracțiuni, astfel: un ultraj contra bunelor  moravuri, un furt de fier vechi, două furturi de  produse agricole de pe câmp, un fals privind identitatea, un fals în înscrisuri sub semnatură privată, un uz de fals și o infracțiune de însușire a bunului gasit.

Acțiune a polițiștilor de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Blaj,  pentru menținerea ordinii şi liniştii publice, a fluidizării traficului rutier și combaterea  fenomenului  de  comerţ  ilicit.

În data de 06.09.2012, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Blaj, au organizat o acțiune ce au avut drept scop menținerea ordinii şi liniştii publice, a fluidizării traficului rutier și combaterea  fenomenului  de  comerţ  ilicit.

La această acțiune au participat polițiști rutieri și polițiști de ordine publică, care, au aplicat un număr de 15 sancţiuni contravenţionale, din care 10 la Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 2 la Legea nr. 61 din 1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice, republicată și 3 sancțiuni contravenționale la Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 23/2008, privind  pescuitul si acvacultura.

Valoarea totală a sancțiunilor aplicate în cadrul acțiunii a fost de 2.140 lei.

Acțiune a polițiștilor rutieri și de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, Poliției Municipiului Alba Iulia, Poliției Municipiului Sebeș, Secțiilor 7 și 8 Poliție Rurală Sebeș și Șpring, împreună cu personal din cadrul R.A.R. Alba, pentru combaterea nerespectării dispoziţiilor legale privind circulaţia pe drumurile publice de către conducătorii de vehicule şi de către pietoni .

În data de 06.09.2012, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, Poliției Municipiului Alba Iulia, Poliției Municipiului Sebeș, Secțiilor 7 și 8 Poliție Rurală Sebeș și Șpring, în colaborare cu personal din cadrul Registrului Auto Român Alba, au organizat o acțiune ce au avut drept scop combaterea nerespectării dispoziţiilor și normelor legale privind circulaţia pe drumurile publice, de către conducătorii de vehicule și pietoni.

La această acțiune au participat polițiști rutieri și polițiști de ordine publică, care, au aplicat un număr de 121 sancţiuni contravenţionale la Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, fiind reținute 4 permise de conducere și 7 certificate de înmatriculare.

Valoarea totală a sancțiunilor aplicate în cadrul acestei acțiuni a fost de 17.490 lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Voucherele de vacanță 2024 impozitate cu 20%: Banii pe care angajații urmează să ii piardă din salarii

Bogdan Ilea

Publicat

în

Voucherele de vacanță 2024 impozitate cu 20%: Banii pe care angajații urmează să ii piardă din salarii Voucherele de vacanță 2024 urmează să fie impozitate cu 20%. Președintele Sindicatului Independent din Învățământul Preuniversitar Sector 4, a explicat modul în care acestea se vor calcula. Chiar dacă valoarea voucherelor de vacanță a crescut în 2024 la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea