Acțiuni ale polițiștilor din Abrud, Baia de Arieş şi Vinţu de Jos pentru prevenirea infracțiunilor și siguranța traficului. 34 de sancţiuni contravenţionale aplicate

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

 Poliţiştii din Abrud, Baia de Arieş şi Vinţu de Jos au desfăşurat în cursul zilei de 20 iulie a.c., acţiuni pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor, precum  şi pentru creşterea siguranţei traficului rutiere.

Pe parcursul acțiunilor, poliţiştii au legitimat 54 de persoane şi au controlat 30 de autoturisme.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

În cadrul acestor acţiuni poliţiştii, sprijiniţi de specialişti din cadrul R.A.R. Alba  au aplicat 34 sancţiuni contravenţionale, din care 30 de sancţiuni la regimul rutier, conform O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice şi 4 sancțiuni conform prevederilor H.G. nr. 984/2005 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor la normele sanitare veterinare şi pentru siguranţa alimentelor.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Valoarea totală a sancţiunilor contravenţionale aplicate de către poliţiştii din Abrud, Baia de Arieş şi Vinţu de Jos a fost de 6290  lei.

Dintre cele 30 sancţiuni aplicate conform O.U.G. 195/2002, 9 sancţiuni au fost aplicate pentru defecţiuni tehnice  iar restul pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Tot în urma acestei acţiuni poliţiştii au reţinut şi 6 certificate de înmatriculare.

 

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419