Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Acțiune puternică la Blaj, soldată cu amenzi de peste 20.000 de lei. Peste 160 de persoane au fost verificate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Blaj şi cei ai secţiilor de poliţie rurală arondate, sprijiniţi de poliţiştii Serviciului Rutier, au desfășurat o acţiune cu efective mărite, pe raza de competenţă, ce a avut ca scop prevenirea faptelor de natură infracțională şi contravenţională.  Au fost aplicate amenzi de peste 20.000 de lei şi au fost constatate, în flagrant delict, 3 infracţiuni.

Ieri, 19 iulie 2018,  poliţiştii din Blaj şi cei ai secţiilor de poliţie rurală Blaj şi Jidvei, sprijiniţi de poliţiştii Serviciului Rutier din cadrul IPJ Alba, au organizat, pe raza de competenţă, o acţiune cu efective suplimentare ce a  avut ca scop creşterea gradului de siguranţă publică, prevenirea şi combaterea infracțiunilor şi contravențiilor precum şi prevenirea accidentelor de circulaţie.

Cu această ocazie au fost legitimate 160 de persoane şi au fost constatate 105 abateri de natură contravenţională, sancţionate cu amenzi în valoare de 20.080 lei. Poliţiştii au verificat 5 societăţi comerciale şi au confiscat bunuri în valoare de 1.205 lei.

Dintre amenzile aplicate, 94 au fost pentru încălcarea normelor privind circulaţia pe drumurile publice, 9 la Legea 61/1991 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică, iar restul la alte acte normative. Au fost reţinute două permise de conducere.

Poliţiştii au depistat, în flagrant delict, 4 persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni şi au identificat doi autori de infracțiuni în fapte penale rămase cu autori neidentificaţi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea