Rămâi conectat

Curier Județean

Acțiune puternică a polițiștilor, la Sebeș: Peste 110 persoane legitimate, 55 de mașini controlate și 12 firme verificate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii din Sebeş au legitimat 114 persoane şi au verificat 55 de autovehicule, în cadrul unei acţiuni cu efective suplimentare ce a avut loc în zilele de 16 şi 17 iunie, pe timp de noapte. Totodată, poliţiştii au constatat 21 de abateri contravenţionale, sancţionate cu amenzi în valoare de peste 2.500 de lei.

La zilele de 16 şi 17 iunie a.c., în intervalul orar 00.00 – 03.00, Poliţia Municipiului Sebeş a organizat, pe raza municipiului, o acţiune cu efective suplimentare ce a avut ca scop menţinerea climatului de siguranţă publică, prevenirea şi combaterea faptelor de natură infracţională şi contravenţională şi prevenirea accidentelor rutiere.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost legitimate 114 persoane, controlate 55 de autovehicule şi au fost verificate 12 societăţi comerciale.

Totodată, au fost aplicate 21 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 2.520 lei, din care 3 la Legea 61/1991 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică, 14 la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar restul la alte acte normative.

A fost reţinut un permise de conducere şi a fost retras un certificat de înmatriculare.

La acţiune, alături de poliţişti din Sebeş, au participat poliţişti din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale din IPJ Alba şi jandarmi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bătrân de 68 de ani, din Ocna Mureș, prins ”MORT DE BEAT” la volan: Polițiștii i-au făcut dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bătrân de 68 de ani, din Ocna Mureș, prins ”MORT DE BEAT” la volan: Polițiștii i-au făcut dosar penal Un bătrân de 68 de ani, din Ocna Mureș, a fost prins ”MORT DE BEAT” la volanul unei mașini. Polițiștii i-au făcut dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului. Citește și: Notarul din Mureș care a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea