Rămâi conectat

Curier Județean

Acțiune puternică a polițiștilor la Câmpeni: Peste 80 de sancțiuni, într-o singură zi, în valoare de peste 21.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

În data de 23.11.2017, poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publică, Serviciului Rutier şi Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, Poliţiei oraşului Câmpeni şi ai Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Câmpeni, în colaborare specialişti din cadrul Registrului Auto Român – Alba şi Garda Forestieră Judeţeană Alba au aplicat 85 sancţiuni contravenționale şi au depistat 60 conducători auto care au circulat cu viteză peste limita legală.

În data de 23 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publică, Serviciului Rutier şi Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, Poliţiei oraşului Câmpeni şi ai Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Câmpeni, în colaborare specialişti din cadrul Registrului Auto Român – Alba şi Garda Forestieră Judeţeană Alba au continuat acţiunile pentru creşterea siguranţei rutiere şi prevenirea accidentelor rutiere, prevenirea și combaterea tăierilor ilegale de arbori din păduri și a faptelor ilegale asociate din exploatarea, circulația, depozitarea, prelucrarea primară și comercializarea materialului lemnos, pe raza oraşului Câmpeni şi a comunelor arondate acestuia.

Astfel că, în urma acţiunilor desfăşurate, poliţiştii au aplicat 85 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 21.172 lei.

Din totalul de 85 de sancţiuni, 83 au fost aplicate conform OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, din care: 60 pentru viteză peste limita legală, 1 pentru depăşire neregulamentară, 8 pentru defecţiuni tehnice, 5 pentru repurtarea centurii de siguranţă iar restul pentru alte abateri rutiere. Au mai fost aplicate 2 sancţiuni contravenţionale conform Legii 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice şi a fost confiscată cantitatea de 6,72 metri cubi de material lemnos.

În cadrul acestei acţiuni poliţiştii au reţinut 2 certificate de înmatriculare şi un permis de conducere.

Totodată, poliţiştii au mai legitimat 54 de persoane şi au controlat: 52 de autoturisme, 2 unități comerciale şi 7 obiective asigurate cu pază.

Exemplu:

Poliţiştii din Cîmpeni au confiscat 6,72 metri cubi de material lemnos, în urma unui control efectuat la o autoutilitară.

La data de 23 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secției 9 Poliţie Rurală Cîmpeni împreună cu poliţiştii de investigare a criminalităţii economice, au oprit în trafic, pe Drumul Naţional 75, în localitatea Gârda de Sus, judeţul Alba, o autoutilitară, condusă de P.I., un bărbat de 30 de ani din localitatea Albac, judeţul Alba.

Cu ocazia controlului a reieşit faptul că materialul lemnos transportat nu corespundea din punct de vedere cantitativ şi calitativ, faţă de Avizul de însoţire a mărfii prezentat organelor de poliţie.

Poliţiştii l-au sancţionat contravenţional pe P.I., în conformitate cu prevederile art. 19  din Legea nr.171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravențiilor silvice, iar cantitatea de 6,72 mc foioase, în valoare de 872 lei, a fost confiscată şi predată Ocolului Silvic Horea Apuseni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

UPDATE VIDEO: INCENDIU la o locuință din Roșia Montană. Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

UPDATE VIDEO: INCENDIU la o locuință din Roșia Montană. Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea