// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Acțiune puternică a polițiștilor, la Blaj: Peste 60 de amenzi în valoare de peste 12.000 de lei, într-o singură zi

Poliţiştii din zona Blajului au organizat o acţiune pentru creşterea siguranţei rutiere. Au fost aplicate 61 de amenzi şi au fost constatate 3 infracțiuni la regimul rutier.

La data de 24 aprilie a.c., Poliţia Municipiului Blaj, împreună cu Secţiile de Poliţie Rurală Jidvei şi Blaj, au organizat, pe raza municipiului Blaj şi a localităţilor rurale arondate, o acţiune ce a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere şi combaterea ilegalităţilor comise de participanţii la traficul rutier.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost verificate 96 de autovehicule şi au fost constatate 62 de abateri de natură contravenţională, în valoare de  12.615 lei.

Dintre sancțiunile aplicate, 61 au fost pentru abateri de la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar una a fost aplicată la Legea 61/1991 privind liniştea şi ordinea  publică.

Au fost retrase două certificate de înmatriculare, reţinute două permise de conducere şi au fost constatate 3 infracţiuni la regimul rutier.

Exemple:

În jurul orei 08.40, poliţiştii de siguranţă publică din Blaj, în timp ce acţionau pe strada Mihail Kogălniceanu din municipiu, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr de 26 de ani, din Blaj.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că autorizaţia provizorie de circulaţie a autoturismului era expirată, motiv pentru care, faţă de conducătorul auto a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

În jurul orei 16.40, poliţiştii rutieri din Blaj l-au depistat pe un bărbat de 41 de ani, din Blaj, în timp ce conducea un autoturism a cărui autorizaţie provizorie de circulaţie era expirată.

I-a fost întocmit dosar penal în cadrul căruia este cercetat pentru conducerea, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419