Rămâi conectat

Curier Județean

Acțiune puternică a polițiștilor, la Blaj: Peste 220 de persoane legitimate, 178 de auto și 50 de firme, controlate. Câte amenzi s-au dat

Ziarul Unirea

Publicat

în

IPJ Alba a desfășurat o acţiune cu efective mărite, în municipiul Blaj şi pe raza localităţilor rurale arondate, pentru menținerea unui climat de siguranță civică, descurajarea acțiunilor violente, prevenirea și combaterea fenomenului infracțional și contravențional, identificarea autorilor în cauzele cu autor necunoscut și asigurarea creșterii vizibilității elementului polițienesc în zonele de risc criminogen.  Au fost legitimate 226 de persoane şi au fost controlate 178 de autovehicule şi 50 de societăţi comerciale. 

Ieri, 6 decembrie 2018, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, prin Serviciul de Ordine Publică, împreună cu Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, Serviciul Arme, Explozibili şi Substanțe Periculoase, Serviciul pentru Acţiuni Speciale şi Poliţia Municipiului Blaj au organizat o acţiune cu efective suplimentare, în municipiul Blaj şi în localităţile rurale arondate municipiului.

La acţiune au participat, în total 71 de poliţişti de ordine publică, rutieră, criminalistică şi investigaţii criminale, care au fost sprijiniţi de 10 jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba şi 12 poliţişti locali din cadrul Primăriei Blaj.

Cu ocazia acestei acţiunii au fost legitimate 226 de persoane şi au fost controlate 50 de societăţi comerciale.

S-a urmărit, de asemenea, identificarea autorilor de infracțiuni şi creşterea siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, în acest sens fiind verificate 178 de autovehicule.

Totodată, au fost constatate 132 abateri de natură contravenţională, sancționate cu amenzi în valoare totală de 61.685 lei, din care 10 la Legea 61/1991 privind liniştea şi ordinea  publică, 99 la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar restul la alte acte normative.

De asemenea, în cadrul acestei acţiuni au fost reţinute 8 permise de conducere şi au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO INCENDIU de vegetație uscată și litieră de pădure în satul Lăzești: Intervin pompierii din Scărișoara și Ocolul Sivic Gârda

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată și litieră de pădure în satul Lăzești: Intervin pompierii din Scărișoara și Ocolul Sivic Gârda Un incendiu de vegetație uscată și litieră de pădure a izbucnit marți după-masa, în jurul orei 16.00, în satul Lăzești, din comuna Scărișoara. Au intervenit pompierii din Scărișoara și Ocolul Silvic Gârda. Secția de pompieri Câmpeni […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea