Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Acțiune preventivă a polițiștilor din Alba la Târgul de Fete de pe Muntele Găina: Participanții au primi sfaturi pentru siguranța publică

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Acțiune preventivă a polițiștilor din Alba la Târgul de Fete de pe Muntele Găina: Participanții au primi sfaturi pentru siguranța publică

Polițiștii, pompierii și jandarmii sunt alături de participanții la sărbătoare tradițională ”Târgul de Fete de pe Muntele Găina”, pentru siguranța publică dar și cu sfaturi pentru prevenirea victimizării din fapte de natură penală sau contravențională.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În perioada 16 -17 iulie 2022, polițiștii Biroului Siguranță Școlară și cei ai Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi ”Avram Iancu” Alba și pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Unirea” al Județului Alba desfășoară activități informativ – preventive în comuna Avram Iancu și pe Muntele Găina, adresate participanților la Târgul de Fete de pe Muntele Găina.

Subiecte abordate sunt diverse și au ca și principal obiectiv formarea unui comportament social sănătos, care să conducă la prevenirea faptelor de natură penală sau contravențională.

Cu această ocazie, cetățenilor le sunt făcute recomandări pentru protejarea bunurilor personale, pentru evitarea implicării în conflicte și pentru prevenirea accidentelor.

Totodată, aceștia sunt informați în legătură cu consecințele consumului excesiv de băuturi alcoolice și ale consumului de substanțe interzise.

Reamintim că peste 250 de polițiști, jandarmi și pompieri acționează, în aceste două zile, pentru siguranța participanților la sărbătoarea tradițională a Apusenilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Un elev de la Colegiul Național ,,Lucian Blaga” Sebeș, premiul III și mențiune la etapa națională a olimpiadei de limba germană modernă. A fost selectat pentru cursurile de formare pentru selectarea la faza internațională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un elev de la Colegiul Național ,,Lucian Blaga” Sebeș, premiul III și mențiune la etapa națională a olimpiadei de limba germană modernă. A fost selectat pentru cursurile de formare pentru selectarea la faza internațională Maxim Mucenicu, elev de la Colegiul Național ,,Lucian Blaga” Sebeș, a obținut premiul III și mențiune la etapa națională a olimpiadei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea