Acțiune pentru sporirea siguranței în trafic, organizată de polițiștii din Bucerdea Grânoasă. Au fost aplicate 19 amenzi

Polițiștii din Bucerdea Grânoasă au organizat o acțiune pentru sporirea siguranței cetățenilor din mediul rural, aplicând astfel 19 amenzi pentru persoanele legitimate în urma contralelor.

Polițiștii din Bucerdea Grânoasă au organizat o acțiune pentru creșterea siguranței în localitățile rurale din zona de competență. Au fost legitimate persoane și au fost aplicate 19 amenzi.

ELIT

La data de 2 septembrie 2020, polițiștii Postului de Poliție Bucerdea Grânoasă au acționat pentru identificarea persoanelor care nu respectă prevederile legale privind domiciliul și reședința și locuiesc, pe raza comunei, fără forme legale.

Astfel, polițiștii au depistat și sancționat 11 persoane care locuiau, la diferite adrese din comună, fără a avea domiciliul sau reședința stabilite în conformitate cu prevederile OUG 97 din 2005.

Alte 8 persoane au fost sancționate contravențional pentru încălcarea prevederilor prevăzute de Legea 61/1991, privind normele de conviețuire socială, ordinea și liniștea publică.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419