Rămâi conectat

Curier Județean

Acțiune pentru siguranța rutieră: 45 de amenzi aplicate de către polițiști. Au fost reținute șapte permise și trei certificate de înmatriculare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Polițiștii din Alba Iulia au aplicat 45 de sancțiuni contravenționale, au reținut șapte permise de conducere și au retras trei certificate de înmatriculare.

Polițiștii din Alba Iulia au acționat pentru creșterea siguranței rutiere. Au fost aplicate 45 de sancțiuni contravenționale, au fost reținute 7 permise de conducere și retrase trei certificate de înmatriculare.

La data de 15 aprilie 2021, între orele 06,00-22,00 polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au organizat o acţiune ce a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere datorate neacordării priorității de trecere și indisciplinei pietonilor.

Au fost constatate 45 de abateri de natură contravențională, din care 3 au fost aplicate conducătorilor auto care nu au acordat prioritate de trecere și 8 au fost aplicate pietonilor. Alți 34 de conducători auto au fost sancționați pentru alte abateri de la normele legale privind traficul rutier.

Complementar sancțiunilor aplicate, față de 7 conducător auto a fost luată măsura reținerii permisului de conducere, iar în alte trei situații s-a dispus retragerea certificatului de înmatriculare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Amenzi în valoare de peste 57.000 lei, 8 permise reținute și 13 infracțiuni constatate în urma acțiunii în sistem integrat, de ieri, a polițiștilor și jandarmilor din Alba

Ioana Neag

Publicat

în

Amenzi în valoare de peste 57.000 lei, 8 permise reținute și 13 infracțiuni constatate în urma acțiunii în sistem integrat, de ieri, a polițiștilor și jandarmilor din Alba Polițiștii și jandarmii din Alba au dat amenzi de peste 57.000 lei și au reținut 8 permise de conducere. Ieri, 18 martie 2024, polițiștii și jandarmii din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea