ACȚIUNE IPJ Alba: Peste 300 de amenzi, în cuantum de 45.240 de lei, aplicate de polițiști pentru neacordare de prioritate şi pentru traversare neregulamentară

Combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere a fost prioritatea poliţiştilor rutieri din judeţul Alba şi în săptămâna ce a trecut. Poliţiştii au aplicat peste 300 de amenzi pentru neacordare de prioritate şi pentru traversare neregulamentară.

Potrivit IPJ Alba, în perioada 22-28 ianuarie a.c., Serviciul Rutier Alba a organizat, pe raza întregului judeţ, o acţiune ce a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere şi depistarea conducătorilor auto şi a pietonilor ce nu respectă regulile privind prioritatea.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost aplicate, în total, 312 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 45.240 lei, din care 63 pietonilor ce s-au angajat în traversări neregulamentare.

8 conducători auto au fost sancţionaţi pentru neacordare de prioritate pietonilor, iar 7 pentru neacordare de prioritate vehiculelor, restul sancţiunilor fiind aplicate pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Au fost reţinute 23 de permise de conducere şi au fost constatate 3 infracțiuni la regimul rutier.

foto: arhiva

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...