ACȚIUNE IPJ Alba: Peste 300 de amenzi, în cuantum de 45.240 de lei, aplicate de polițiști pentru neacordare de prioritate şi pentru traversare neregulamentară

Paul Voicu - Primar 2020

Combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere a fost prioritatea poliţiştilor rutieri din judeţul Alba şi în săptămâna ce a trecut. Poliţiştii au aplicat peste 300 de amenzi pentru neacordare de prioritate şi pentru traversare neregulamentară.

Potrivit IPJ Alba, în perioada 22-28 ianuarie a.c., Serviciul Rutier Alba a organizat, pe raza întregului judeţ, o acţiune ce a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere şi depistarea conducătorilor auto şi a pietonilor ce nu respectă regulile privind prioritatea.

ELIT

Cu ocazia acestei acţiuni au fost aplicate, în total, 312 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 45.240 lei, din care 63 pietonilor ce s-au angajat în traversări neregulamentare.

8 conducători auto au fost sancţionaţi pentru neacordare de prioritate pietonilor, iar 7 pentru neacordare de prioritate vehiculelor, restul sancţiunilor fiind aplicate pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Mihail David - 2020

Au fost reţinute 23 de permise de conducere şi au fost constatate 3 infracțiuni la regimul rutier.

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

foto: arhiva

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...