Acțiune IPJ Alba la Aiud: Amenzi în valoare de peste 20.000 de lei, aplicate de polițiști

Poliţiştii din Aiud au desfășurat o acţiune cu efective mărite, în municipiul Aiud şi pe raza de competenţă a Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud. Au fost constatate 7 infracțiuni, reţinute 3 persoane bănuite de comiterea de infracțiuni şi au fost aplicate amenzi în valoare de peste 20.000 de lei. La acţiune au participat şi jandarmi.

La data de 14 decembrie a.c., Poliţia Municipiului Aiud cu sprijinul poliţiştilor Secţiei 3 poliţie Rurală Aiud şi ai poliţiştilor Serviciilor Rutier, Investigare a Criminalităţii Economice şi pentru Acţiuni Speciale, a organizat o acţiune cu efective mărite, pe raza municipiului Aiud precum şi în localităţile rurale arondate Secţiei 3 de Poliţie Rurală Aiud, ce a avut ca scop creşterea siguranţei publice, prevenirea şi combaterea infracţiunilor şi prevenirea accidentelor rutiere.

Cu această ocazie au fost constatate 7 infracțiuni şi 67 de abateri de natură contravențională, sancţionate cu amenzi în valoare de 22.665 lei.

Dintre contravenţiile constatate, 56 au fost la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 9 la Legea 61/1991, pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică şi două la Legea 12/1990 privind comerţul.

De asemenea, poliţiştii au identificat 4 persoane bănuite de comiterea de infracțiuni, faţă de 3 dintre acestea fiind luată măsura reţinerii şi au confiscat bunuri în valoare de 400 de lei.

La acţiune au participat şi jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba – Detaşamentul Aiud.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...