Acţiune de menţinere a siguranţei publice la târgul din Vințu de Jos. Au fost aplicate 32 de amenzi şi a fost identificat autorul unui furt

Poliţiştii din Vinţu de Jos au desfăşurat o acţiune de menţinere a siguranţei publice, cu ocazia târgului de ţară ce a avut loc în comună. Au fost aplicate 32 de amenzi şi a fost identificat autorul unui furt. La acţiune au participat şi lucrători DSVSA Alba.

La data de 13 martie a.c., între orele 05.00 – 13.00, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos au desfășurat o acţiune cu efective mărite, pe raza localităţii Vinţu de Jos, cu ocazia târgului de animale şi mărfuri ce a avut loc în localitate.

ELIT

Cu această ocazie, poliţiştii au controlat 68 de autovehicule, au legitimat 92 de persoane şi au constatat 32 de abateri de natură contravenţională, sancţionate cu amenzi în valoare totală de 5.150 lei.

În urma controalelor efectuate împreună cu reprezentanţi ai Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Alba, au fost constatate 16 abateri de la normele legale prevăzute de HG 984 din 25 august 2005 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor la normele sanitar veterinare şi pentru siguranţa alimentelor.

Alte 16 sancţiuni au fost aplicate pentru abateri de la normele OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...