Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Acţiune de menţinere a climatului de siguranţă civică în Ocna Mureş şi localităţile limitrofe

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

razie ipj albaÎn data de 26 iulie a.c., pe raza oraşului Ocna Mureş precum şi a localităţilor din raza de competenţă a Secţiei 4 Poliţie Rurală Ocna Mureş, Inspectoratul de Poliţie Alba a organizat o acţiune cu efective mărite, ce a avut drept scop menţinerea climatului de siguranţă civică, prevenirea şi combaterea infarcţiunilor precum şi prevenirea accidentelor rutiere.

Au participat 47 de poliţişti din structurile de ordine publică, poliţiei rutieră, investigaţii criminale, investigare a fraudelor şi ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

S-au efectuat controlale la 33 de societăţi comerciale, s-au verificat 194 de autovehicule, au fost legitimate 102 persoane, au fost conduse la sediul poliţiei 77 şi au fost depistate 7 persoane suspecte de comiterea de infarcţiuni.

 Totodată au fost constatate 98 de abateri contravenţionale, pentru care au aplicat sancţiuni în valoare de 15.880 lei, din care două la Legea 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de tulburare a ordinii publice, 6 la Legea 12/1990 privind comerţul, 3 la O.U.G. 28/1999 privind obligaţia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electoronice fiscale, 9 la O.U.G. 87 din 2005 privind evidenţa persoanei, 76 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice şi 2 la O.G. 37/2007 privind timpii de conducere şi odihnă a conducătorilor auto.

Valoare bunurilor confiscate în cadrul acestei acţiuni, este de 4.990 lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii 2024: Milioane de români vor primi mai mulți bani. Măsura inclusă în PNRR care va crește conturile din Pilonul II

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pensii 2024: Milioane de români vor primi mai mulți bani. Măsura inclusă în PNRR care va crește conturile din Pilonul II Pilonul II, beneficiează de la începutul lunii martie, de o măsură inclusă în Planul Național de Redresare și Reziliență și reglementată de Uniunea Europeană. Este vorba desre o majorare semificativă a fondurilor în conturile […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea