Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Acțiune de amploare a polițiștilor în Munții Apuseni, soldată 110 sancţiuni contravenționale în valoare de 24.700 lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În data de 13.02.2018, în intervalul orar 07.00-20.00, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a organizat o acţiune cu efective mărite, având ca scop menţinerea climatului de siguranţă publică, prevenirea infracţiunilor contra persoanei şi contra patrimoniului, precum şi prevenirea şi combaterea ilegalităţilor în domeniul rutier si domeniul silvic.

În data de 13 februarie a.c., poliţiştii Serviciului de Ordine Publică, Serviciului Rutier, Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba,  Poliţiei orașelor Câmpeni, Abrud, Baia de Arieș, Secţiei de Poliţie Rurală  Câmpeni şi Posturilor de Politie Rurală arondate (54 de polițiști), împreună cu personal din cadrul Gărzii forestiere (1) şi în colaborare cu un specialist personal silvic,  au realizat o acţiune, pe raza orașelor  Câmpeni, Abrud, Baia de Arieș si comunele arondate acestora, având ca scop menţinerea climatului de siguranţă publică, prevenirea infracţiunilor contra persoanei şi contra patrimoniului, precum şi prevenirea şi combaterea ilegalităţilor în domeniul rutier si din domeniul silvic.

Astfel că, în urma acţiunilor desfăşurate, poliţiştii au aplicat 110 sancţiuni contravenționale, în valoare de 24700 lei.

Din totalul de 110 sancţiuni aplicate, 90 de  sancţiuni au fost aplicate conform O.U.G.  195/2002 rep., 4 sancţiuni conform prevederilor Legii 61/119, 5 sancțiuni conform prevederilor Legii 333/2003 iar restul sancţiunilor contravenţionale au fost aplicate conform prevederilor altor acte normative.

În cadrul acestei acţiuni poliţiştii au reţinut 5 permise de conducere şi au efectuat 64 de testări alcoolscopice.

De asemenea, poliţiştii au legitimat  229  persoane, au controlat 223 autoturisme şi 10 unităţi comerciale.

Tot în cadrul acestei acţiuni, poliţiştii au cercetat 5 persoane, au soluţionat 3 dosare penale cu autori necunoscuţi şi au identificat 2 autori în cauze penale cu autori necunoscuţi.

Totodată, poliţiştii au confiscat in total 32,47 mc material lemnos (lemn de foc) şi bunuri în valoare totală de 2941 lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Elevii Liceului Teoretic Teiuș, de vorbă cu doi deținuți din Penitenciarul Aiud, despre prevenirea consumului de droguri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii Liceului Teoretic Teiuș, de vorbă cu doi deținuți din Penitenciarul Aiud, despre prevenirea consumului de droguri Marți, 23.04.2024, 2 reprezentanți ai Serviciului Educație al Penitenciarului Aiud, inspector principal de poliție penitenciară Ioana BUCUR și subcomisar de poliție penitenciară Iosif Attila KÖBLE, au fost prezenți în calitate de parteneri al Poliției Orașului Teiuș și al […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea