Rămâi conectat

Curier Județean

Acţiune cu efective suplimentare, la Teiuş: Zeci de persoane legitimate, bunuri confiscate și peste 50 de amenzi aplicate de polițiști, într-o zi

Ziarul Unirea

Publicat

în

IPJ Alba a organizat, miercuri, o acţiune cu efective mărite în oraşul Teiuş. Au fost aplicate 51 de amenzi în valoare de 16.600 lei şi a fost constatată o infracțiune.

Potrivit IPJ Alba, la data de 18 aprilie a.c., Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, prin Serviciul de Ordine Publică, împreună cu Poliţia Oraşului Teiuş, au organizat o acţiune cu efective suplimentare, pe raza oraşului Teiuş, ce a avut ca scop creşterea siguranţei publice, prevenirea şi combaterea infracţiunilor şi prevenirea accidentelor rutiere.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost legitimate 89 de persoane, controlate 73 de  autovehicule şi 4 obiective asigurate cu pază.

A fost constatată o infracțiune şi 51 de abateri de natură contravențională, sancţionate cu amenzi în valoare de 16.600 lei.

Dintre contravenţiile constatate, 38 au fost la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, două la Legea 61/1991, pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică, două la Legea 12/1990 privind comerţul, 3 la Legea 333/2003 privind paza bunurilor, iar restul la alte acte normative.

De asemenea, poliţiştii au identificat o persoană bănuită de comiterea infracţiunii de însuşirea bunului găsit.

Au fost confiscate bunuri în valoare de 786 de lei, contând în 68 de litri de băuturi alcoolice şi alte produse alimentare şi industriale.

Pentru abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice, a fost reţinut un permis de conducere şi au fost retrase două certificate de înmatriculare.

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

UPDATE VIDEO: INCENDIU la o locuință din Roșia Montană. Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

UPDATE VIDEO: INCENDIU la o locuință din Roșia Montană. Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea