Rămâi conectat

Curier Județean

Acţiune cu efective mărite, a polițiștilor din Ocna Mureș. Au fost aplicate amenzi de peste 9.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii din Ocna Mureş şi cei ai secţiei de poliţie rurală arondată au desfășurat o acţiune, cu efective mărite, pe raza de competenţă, ce a avut ca scop prevenirea faptelor de natură infracțională şi contravenţională.  Au fost controlate 35 de autovehicule şi au fost aplicate amenzi de peste 9.000 de lei.

La data de 20 iulie 2018, poliţiştii din Ocna Mureş şi cei ai Secţiei 4 Poliţie Rurală Ocna Mureş au organizat, pe raza de competenţă, o acţiune cu efective suplimentare ce a  avut ca scop creşterea gradului de siguranţă publică, prevenirea şi combaterea infracțiunilor şi contravențiilor precum şi prevenirea accidentelor de circulaţie.

Cu această ocazie au fost legitimate 37 de persoane, au fost verificate 35 de autovehicule şi au fost constatate 32 de abateri de natură contravenţională, sancţionate cu amenzi în valoare de 9.230 lei.

Dintre amenzile aplicate, 20 au fost pentru încălcarea normelor privind circulaţia pe drumurile publice, 6 la Legea 61/1991 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică, iar restul la alte acte normative.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea