Rămâi conectat

Curier Județean

Acțiune comună Poliție–RAR, la Mirăslău: 15 amenzi în valoare de 2.900 de lei, într-o zi. 8 mașini, depistate cu defecțiuni tehnice

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Luni, 12 februarie 2018, poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Mirăslău, în colaborare specialişti din cadrul Registrului Auto Român – Alba, au aplicat 15 sancţiuni contravenționale, în valoare de 2.900 lei.

Potrivit IPJ Alba, în data de 12 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Mirăslău, în colaborare specialişti din cadrul Registrului Auto Român – Alba au continuat acţiunile pentru impunerea unui climat de disciplină în rândul participanților la trafic în mod deosebit pe linia verificării stării tehnice a autovehiculelor,  pe DN1, Km 416+200m pe raza comunei Mirăslău.

Astfel că, în urma acţiunii desfăşurate, poliţiştii au aplicat 15 sancţiuni contravenționale conform OUG 195/2002, în valoare de 2900 lei, astfel: pentru stare tehnică necorespunzătoare 8 sancţiuni şi 7 sancţiuni pentru alte abateri la regimul rutier.

În cadrul acestei acţiuni poliţiştii au retras 3 certificate de înmatriculare si au controlat 23 de autovehicule.

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea