Acţiune comună poliţie – RAR, la Blaj. 15 autovehicule verificate, certificate de înmatriculare și plăcuțe reținute

Poliţiştii din Blaj, împreună cu  RAR –ul, au organizat o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere datorate stării tehnice necorespunzătoare a autovehiculelor. Au fost verificate 15 autovehicule, la două fiind constatate defecţiuni tehnice.

La data de 24 iulie 2018, poliţiştii rutieri din Blaj, împreună cu specialişti din cadrul Registrului Auto Român – Alba, au organizat, pe raza municipiului Blaj, o acţiune pentru depistarea şoferilor care conduc, pe drumurile publice, autoturisme ce nu îndeplinesc condiţiile tehnice pentru circulaţia în condiţii de siguranţă.

Cu această ocazie, au fost controlate 15 autovehicule, la două fiind identificate diverse defecţiuni tehnice. Alte două autovehicule nu aveau efectuată inspecţia tehnică periodică. Conducătorii acestora au fost sancţionaţi  contravenţional, iar complementar, poliţiştii au dispus reţinerea certificatelor de înmatriculare. Pentru cele două autovehicule cu ITP-ul expirat, poliţiştii au luat şi măsura reţinerii plăcuţelor de înmatriculare.

Alţi 4 conducători auto au fost amendaţi, pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 1.740 lei.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...