Ziarul Unirea
 

Acțiune comună Poliție–RAR, la Abrud: 14 amenzi în valoare de 3.480 de lei, într-o zi. 4 certificate de înmatriculare retrase și un permis de conducere reținut

În data de 15.02.2018, poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Ciuruleasa, în colaborare specialişti din cadrul Registrului Auto Român – Alba, au aplicat 14 sancţiuni contravenționale, în valoare de 3480 lei.

În data de 15 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Ciuruleasa, în colaborare specialişti din cadrul Registrului Auto Român – Alba au continuat acţiunile pentru impunerea unui climat de disciplină în rândul participanților la trafic în mod deosebit pe linia verificării stării tehnice a autovehiculelor,  pe raza localităţii Abrud – DN 74.

Astfel că, în urma acţiunii desfăşurate, poliţiştii au aplicat 14 sancţiuni contravenționale conform OUG 195/2002, în valoare de 3480 lei, astfel: pentru stare tehnică necorespunzătoare 6 sancţiuni, pentru depăşire neregulamentară o sancţiune, pentru viteză peste limita legală 4 sancţiuni şi 3 sancţiuni pentru alte abateri la regimul rutier.

În cadrul acestei acţiuni poliţiştii au retras 4 certificate de înmatriculare si au reţinut un permis de conducere.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...