// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Acţiune comună poliţie – RAR, în județul Alba. Au fost verificate 60 de autovehicule, s-au aplicat 22 de sancţiuni și au fost retrase 4 certificate de înmatriculare

Poliţiştii Serviciului Rutier Alba, împreună cu reprezentanţii Registrului Auto Român, au verificat starea tehnică a 60 de autovehicule aflate în trafic. Au fost aplicate 22 de sancţiuni contravenționale şi au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

În perioada 18 – 19 iulie 2018, Serviciul Rutier Alba împreună cu Registrului Auto Roman – Agenția Alba, a desfăşurat, pe raza întregului judeţ, o acţiune ce a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere datorate stării tehnice necorespunzătoare a autovehiculelor.

Pe parcursul celor două zile, poliţiştii, împreună cu inspectorii RAR, au verificat 60 de autovehicule, la 7 dintre acestea fiind identificate diverse probleme tehnice ( uzura anvelopelor sau probleme la instalaţiile de iluminare).

22 de conducători auto au fost sancţionaţi contravențional, cu amenzi în valoare de 4.640 lei, 7 pentru starea tehnică necorespunzătoare a autovehiculelor conduse şi 15 pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Poliţiştii au retras 4 certificate de înmatriculare.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419