Acțiune a polițiștilor, la târgul de animale și mărfuri de la Câmpeni: Amenzi de peste 10.000 de lei și 4 permise reținute

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Poliţiştii au acţionat, joi, pentru menţinerea climatului de siguranţă civică la târgul de la Câmpeni. 34 de persoane au fost sancţionate contravenţional.

Potrivit IPJ Alba, la data de 29 martie a.c., poliţiştii din Câmpeni au organizat o acţiune cu efective suplimentare, pe oraşului, pentru menţinerea climatului optim de siguranţă publică şi pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor şi contravenţiilor, cu ocazia târgului de animale şi mărfuri ce a avut loc în oraş.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Cu ocazia acestei acţiuni, poliţiştii au legitimat 93 de persoane şi au controlat 87 de autovehicule, iar pentru nereguli constatate au aplicat 34 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 10.440 lei.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Poliţişti au depistat trei persoane ce conduceau autoturisme fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, iar faţă de acestea, complementar sancţiunii contravenţionale aplicate, a fost dispusă suspendarea permisului de conducere.

Un alt conducător auto a rămas fără permis după ce a fost depistat în timp ce efectua o depășire într-o zonă în care această manevră este interzisă.

La acțiune, alături de poliţiştii din Câmpeni, au participat şi poliţişti ai Secţiei 9 Poliţie Rurală Câmpeni, ai Serviciului Rutier dar şi jandarmi.

foto: arhivă

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419